schanim prevodovku na mr2 aw 11 poradi nekdo?
ahoj, to nastve s tou prevodovkou, ale ted sem nedavno videl na sportovnivozy.cz myslim dalsi levnou AW11 na dily, nekde sem tu hoazel odkaz. Ja bych urcite chtel obe ty vnitrni slunecni clonitka a jak sou na tom predni stabilizatory? uz vim kde mam na predku problem...

Toyota MR2 mk1 dva měsíce přihlašovaná k provozu :-/
TO JAK TU BYL TEN ODKAZ TAK JSEM KUPOVAL CELE AUTO,PAN RIKAL ZE JE PREVODOVKA OK ALE BOHUZEL JSEM VYHODIL 10 000 ZA NIC.NAKONEC NECHAVAM REPASOVAT OBA MOTORY I PREVODOVKY.PAK SE TO PRODA.JO CLONITKA MAM OBE A NA TY STABLIKY KOUKNU V JAKEM JSOU STAVU.PISTE SPIS NA MAIL zmenit@centrum.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0675875404 velmi zajimave,mit emero uz je na ceste ke mne
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ale ta cena za dovoz je benga. prihodim kilecko a kupim ATB od Quaifelibor12 píše:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0675875404 velmi zajimave,mit emero uz je na ceste ke mne

tamta E prevodovka je plug and play? bellhousing, poloosi a tak? LSD je predpokladam clutch type

2zz z celiky/corolly alebo 3SGTE z mr2 mk2 su pomerne caste swapy
uz som sa v tom dlhsie nevrtal tak neviem ci si dobre pamatam ale ta 2zz by mala mat prevodovku dobre "otocenu" co sa tiahiel tyka, (nevidel som,len som cital!!!
musim pozriet bratrancovi pod haubnu) netreba ani menit za 1zz z mk3 (pokial ti neide vyslovene o smakovky typu prevodovy pomer alebo LSD diferencial) 
uz som sa v tom dlhsie nevrtal tak neviem ci si dobre pamatam ale ta 2zz by mala mat prevodovku dobre "otocenu" co sa tiahiel tyka, (nevidel som,len som cital!!!

Nevím jestli potřebuju převodovku, asi ne
))
Spíš dotaz, po zimě mi nešel zařadit žádný kvalt, spojka se propadala téměr bez odporu... Dával sem to za vinu zatuhlýmu oleji v převodovce, kterej asi nikdo nikdy neměnil. Po chvíli cukání a kvedlování se to chytlo a řadit šlo normálně. Ale teď se mi to stává po každé když chvíli auto stojí. A řadit jde ztuha (kulisa převodovky?)Takže kde může být chyba?

Spíš dotaz, po zimě mi nešel zařadit žádný kvalt, spojka se propadala téměr bez odporu... Dával sem to za vinu zatuhlýmu oleji v převodovce, kterej asi nikdo nikdy neměnil. Po chvíli cukání a kvedlování se to chytlo a řadit šlo normálně. Ale teď se mi to stává po každé když chvíli auto stojí. A řadit jde ztuha (kulisa převodovky?)Takže kde může být chyba?
Toyota MR2 mk1 dva měsíce přihlašovaná k provozu :-/