Pokles výkonu motora

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
martinxxx3
Člen Týmu

Pokles výkonu motora

Příspěvek od martinxxx3 »

caute. mam 2.0 D-4D diesel 2004. auto zacalo v kopcoch stracat vykon, z vyfuku sa dymilo, nasledne ide dobre a potom zasa nejde. robilo to iba v kopcoch ale teraz uz aj na rovnej ceste. znicoho nic prestane tahat. vymenil som palivovy filter, a robi to aj tak. diagnostika dvakrat nic nezaznamenala, akurat pokles vzduchu paliva. neviete mi niekto poradit v com to moze byt? vdaka
kraka
Člen Týmu

Příspěvek od kraka »

cau, me se posledni dobou stava to same s 1,4 D-4D. Znicehonic ztrati vykon, prepne se do nouzoveho rezimu, nekdy staci proslapnout poradne plyn pri neutralu a auto se zase chytne. Zadna kontrolka nesviti, diagnostika taky nic neukazala. Nechal jsem vymenit palivovy filtr, natankoval "kvalitni" naftu, pridal nejakou smes na cisteni motoru, ale vubec to nepomohlo. Diky za kazdou radu.
jezek35
Člen Týmu

Příspěvek od jezek35 »

Muj problém se netáká nafty ale benzínu 1,4 vvt-i 71kw, Po nastarování jedno jestli studený nebo teplý motor mám co dělat abych se rozjel, po sešlápnutí plynu se auto dusí a i na neutrál neleze do otáček max.5000 a dál se nedostane.
Když už se tedy rozjede tak při dosažení otáček 2,7tisíce auto začne cukat ale to značně a cuká do cca 4tisíc. Jako když tam nejde benzín. protože když plyn pustím tak se to ujklidní a přestane. Dle rad co jsem obržel jsem se měl zaměřit na svíčky jestli dobře hází jiskru (ty jsou ok) a na benzínový čerpadlo (to taky OK) a palivovej filtr (ten nevim kde najdu) setka se s tím někdo?
  • Toyota corolla e11 rv2000, 1,4vvti 71kw
    Nissan Primera P11, sr20de 96kw
    Škoda Felicia 1,3 55kw
Odpovědět

Zpět na „Corolla“