Celica 7g - 1ZZ,2ZZ

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Alonso
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: ned 12.07.2009, 09:24
Bydliště: Plzeň

Celica 7g - 1ZZ,2ZZ

Příspěvek od Alonso »

Zdravim všechny...
Mám pár dotazů na 7. generaci...Ano,vím že takových topiců je tady už mraky a poctivě sem si je všechny přečetl,ale moc moudrej z nich nejsem :(
Chtěl bych to tedy tak nějak celý shrnout,jestli jsem to pochopil správně...
Takže v podstatě můžu koupit 3 tipy 7g :
rv 99-02 105kw ( špatná ovalita válců )
rv 99-06 141kw ( praskající šrouby )
rv 03-06 105kw ( nic? problém s ovalitou válců vyřešen? )
Z toho jsm usoudil , že slabší verzi pod rok 03 nebrat , silnější ano , ale dát pozor na ty šrouby a slabší po faceliftu by tedy měla být bez problémů?
Je jasný,že auto cca 10 let starý nebude úplně bez chyb,ale přece jen toto jsou cenově dost drahý vady a nerad bych naletěl a navíc v čechách , kde s váma chce každej vy...at , je velká pravděpodobnost,že na takové auto narazim :( ...
Dají se tyto závady nějak poznat,pokud už je pozdě a auto je v podstatě před smrtí?Jde mi o to,abych nekoupil auto,nepřivezl ho domů a nezjistil,že je vlastně v čudu a zachránit už se to nijak nedá,něž investovánim 10tek tisíc :(
Radši bych asi šel do té silnější verze pro jistotu.Je to sportovní auto a tak je jasný,že s tím autem nebudu jezdit jak důchodce mimo obec 70 :? , tak předpokládam,že silnější verze bude z kvalitnějších matrialů...měla by vydržet to "ostřejší" zacházení lépe než ta slabší verze...? Je jasný,že když s tím autem budu jezdit "normálně" , že vydrží mnohem dýl , ale tak kupuju sportovní auto , né Fabii , tak od toho auta taky něco očekávám :)
Předpokládám , že u té silnější verze po koupi vyměnit šrouby a vše co s tim souvisí? a cca cena? Popřípadě nějaká rada,jak se tomu vyvarovat? A u té slabší po faceliftu by tedy mělo být vše v pořádku teoreticky?
Uživatelský avatar
Ahold
Věčnej rejpal
Příspěvky: 597
Registrován: pon 27.04.2009, 22:34
Bydliště: Brutál - drsný kraj pro drsný lidi

Re: Celica 7g - 1ZZ,2ZZ

Příspěvek od Ahold »

Alonso píše:Předpokládám , že u té silnější verze po koupi vyměnit šrouby a vše co s tim souvisí? a cca cena? Popřípadě nějaká rada,jak se tomu vyvarovat? A u té slabší po faceliftu by tedy mělo být vše v pořádku teoreticky?
Šrouby rozhodně zkontrolovat před koupi. Výměna šroubu stojí, tuším, do 300. Takže nic nákladného.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Uživatelský avatar
destabilizator
Manager Týmu
Příspěvky: 458
Registrován: stř 17.08.2011, 18:39
Bydliště: Praha / Jablonec nad Jizerou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Slabsi verze je nuda, ber silnejsi :)
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Odpovědět

Zpět na „Celica“