Poprosil by som o radu.Mam corollu verso 1,8 vvti manuál prevodovka a na plnú nádrž urobím len cca 650 km (60 litrov ) a pritom palubný počítač ukazuje priemer cca 6,5 litra. Nechápem čo je tomu autu alebo načo tam je ten palubný keď ukazuje hlúposti . Mal by som prejsť cca 900 km podla palubného ale aj dojazd ukazuje 602 Km.
Ak niekto vie čo je s tým tak Vás poprosím o radu. Ďakujem
Zdarec, mám ten samej motor a spotřebu mám stejnou jako ty... Na nádrž udělám taky tak (+ -650 km) Někdo tady psal, že když palubák ukazuje dojezd 0 km, tak uděláš ještě nejakejch 50 km, ale na to nemám nervy. Na předchozí Astře jsem dělal na 50 litrový nádrži běžně 900 kiláků.... Ale pořád se na ni něco sralo....
v kazdom pripade si treba pozriet manual a zistit kolko ma v skutocnosti tvoja nadrz. mozno sa tam dozvies kolko z nej je rezerva. pretoze dojazd ti ukazuje k hranici rezervy. teda ked mas na dojazde 0 tak mas este rezervu. dalej si vsimni ked tankujes plnu-kolko dotankujes. a potom budes mudrejsi
ja mam dojazd podpbny a priemerku ukazuje o 2-3 litre nizsiu ako v skutocnosti je..skor sa drzte toho dojazdu ako sledovat priemerku..kedze tu vam zjavne ukazuje zle.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost