Zadní brzdy
Zadní brzdy
Ahoj měl bych dotaz ohledně výměny zadních brzdových destiček na avensis T22. Koukal jsem jen zběžbě na to při přezouvání a nenašel jsem tam druhý šroub pro sundání paken, pouze jsem našel 2 šrouby na sundání celého třmenu. Nemáte někdo nafocený postup? Dokážu je vyměnit, ale zdá se mi to tak nějak neelegantní řešení.
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jirko ja myslim, ze lepsi bylo nic nepsat.
T22 sice detailne neznam, ale ono je to v podstate stejny u vsech aut. Budou tam urcite schovane dva srouby pod prachovkama. Ono nekdy je jednodussi sundat cely trmen, taky se tim nic neda zkazit.
T22 sice detailne neznam, ale ono je to v podstate stejny u vsech aut. Budou tam urcite schovane dva srouby pod prachovkama. Ono nekdy je jednodussi sundat cely trmen, taky se tim nic neda zkazit.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
- waterford26
- Manager Týmu
Pozor panove třeba u Aurise bez přípravku nezasuneš brzdovej váleček.
Na valečku je takovej kříž kterym se musi otáčet a zároven tlakem tlačit do vnitř. Je tam i na pravim kole levej zavit a na levim pravej, tak aby jste si nenabehli a pak tam nedostali ani ty stary destičky.
Na valečku je takovej kříž kterym se musi otáčet a zároven tlakem tlačit do vnitř. Je tam i na pravim kole levej zavit a na levim pravej, tak aby jste si nenabehli a pak tam nedostali ani ty stary destičky.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
U Aurisu tlačí ruční brzda přímo na kotouč? Podle tohoto popisu to tak vypadá a to je docela běžné řešení se samoštelem v praseti.Plextor píše:Pozor panove třeba u Aurise bez přípravku nezasuneš brzdovej váleček.