A nepatří ta věc spíše na střechu ?Harryho píše:No, udaj zajimavy, ale premyslim, jestli se mi do toho vejde strasni box o delce 220cm.Jelass píše:Nebude Ti stačit údaj i liftbacku, že tam šoupnu stavbní kolečko, jehož rukojetě končí akorát na konci sklopených opěradel?
Smazat
- Pizzamancz
- Řidič
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Já už na to právě ani neodpovídám, jsem myslel, že není problém odhadnout nebo změřit stavební kolečko ( ca 160cm od voka ), víc se do toho horko těžko vejde, protže Combi je delší o 5 cm, jestli jsem dobře koukal. Pokud teda člověk nesedí nalepenej na volantu, ani tak se to ale nepřiblíží 2m.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
Tos měl ale napsat hned a předešlo by se spoustě zbytečných spekulací.Harryho píše: ...mysleno to bylo tak, ze tam jsem sam a prazdny a zpet lidi + zavazadla, proto jen napad, dat rakev dovnitr na cestu tam...
Já mám poměrně dlouhý liftback a běžky 215 se mi tam vejdou jenom šikmo (pokud vpředu má pohodlně sedět spolujezdec). Ovšem vezu-li něco opravdu dlouhého sám, není problém vzadu sklopit jenom půlku opěradla a přední sedadlo buď posunout úplně dopředu (případně mírně sklopit dopředu i opěradlo), nebo naopak jeho opěradlo sklopit úplně dozadu a dát tu věc na něj. Samozřejmě pečlivě přivázat gumucukama, aby mi to v autě nelítalo. Pak se tam vejde leccos.
Naštěstí jen hobby zkušenosti, ne profesníHarryho píše:Tak se stavebnim koleckem mas asi hodne zkusenosti, ja ho nemel nikdy v rukach. Kazdy se pohybujeme jinde a k tomu mame adekvatni znalosit, nebo odhady.Jelass píše:Já už na to právě ani neodpovídám, jsem myslel, že není problém odhadnout nebo změřit stavební kolečko ( ca 160cm od voka ), víc se do toho horko těžko vejde, protže Combi je delší o 5 cm, jestli jsem dobře koukal. Pokud teda člověk nesedí nalepenej na volantu, ani tak se to ale nepřiblíží 2m.
Já bych na to prostě moc nevsázel, je to kus plastu, 2.2m... pochybuju. Ikdyž mně se jednou podařilo, musel jsem to odvázt rychle, dát do Corolly vejfuk na Corollu a to je trochu problém, když končí pár cm za víkem kufru a začíná 30 cm před kabinou, no narval jsem ho pod kastlík u spolujezdce, trochu uhnul přes sklopené sedadlo spolujezdce a nějak se zadařilo
Mondeo 2.0i Turnier 2004