pocitac-kolik vam ukazuje pri vyrazeni
- zdenek slavik
- Člen Týmu
pocitac-kolik vam ukazuje pri vyrazeni
Ahoj mam 2L a pri vyrazeni pri jizde porad ukazuje stejne 3,3L. Chci se zeptat kolik vam?jak jsem tady zjistil pocitace ukazuji blbe.
To je snad logické,prostojit lze nekonečně litrů na sto
akorát 35 je konec stupnice , naopak spotřebu na neutrál by měla snížit vysoká rychlost s kopečku.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
-
- Věčnej rejpal
Počítač okamžitej spotreby - Avensis T27
Myslím, že by som vedel uviesť veci na pravú mieru.
Okamžitá spotreba je uvádzaná veličinou litre/kilometre. V prípade, že vozidlo je v pohybe, počítač zaznamenáva obe hodnoty a ukazuje na displeji okamžitý výsledok. V okamihu zastavenia deliteľ, čiže kilometre je nula a keďže delenie nulou je matematický nezmysel /tak ma to učili pred x rokmi na zákl.škole/ a počítač nevie vyhodnotiť správny údaj , tak v našom prípade vyhodí maximálnu hodnotu /35l/, čo v skutočnosti samozrejme nie je pravda.
Pre ilustráciu napr. koncernové vozy,ktoré som jazdil, v okamihu zastavenia prehodili hodnotu na litre za hodinu.
Pretože tieto údaje sú veľmi orientačné, je mi v konečnom dôsledku úplne jedno, čo tento budík ukazuje, podstatné sú pre mňa litre do nádrže/najazdené km a pokiaľ sa to pohybuje okolo 6 litrov, je všetko v poriadku.
Okamžitá spotreba je uvádzaná veličinou litre/kilometre. V prípade, že vozidlo je v pohybe, počítač zaznamenáva obe hodnoty a ukazuje na displeji okamžitý výsledok. V okamihu zastavenia deliteľ, čiže kilometre je nula a keďže delenie nulou je matematický nezmysel /tak ma to učili pred x rokmi na zákl.škole/ a počítač nevie vyhodnotiť správny údaj , tak v našom prípade vyhodí maximálnu hodnotu /35l/, čo v skutočnosti samozrejme nie je pravda.
Pre ilustráciu napr. koncernové vozy,ktoré som jazdil, v okamihu zastavenia prehodili hodnotu na litre za hodinu.
Pretože tieto údaje sú veľmi orientačné, je mi v konečnom dôsledku úplne jedno, čo tento budík ukazuje, podstatné sú pre mňa litre do nádrže/najazdené km a pokiaľ sa to pohybuje okolo 6 litrov, je všetko v poriadku.
- extremehany
- Věčnej rejpal
Ukazuje nulu,ale průměrná spotřeba letí vzhůru.mrkněte se někdy po natankovani nebo si to vynulujte
pak to jde líp vydet
pak to jde líp vydet
Toyota avensis combi r.v.2011 2.2D4D(110kw) Toyota avensis combi r.v.2004 2.0D4D(85kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
- extremehany
- Věčnej rejpal