motor bez tahu v nizkych otackach, cierny dym
motor bez tahu v nizkych otackach, cierny dym
Dobry den,
mozte mi prosim niekto poradit? Mam Avensis D-4D, r.v. 2004, diesel, najazdenych cca 245t km.
Posledne dni motor nema tah do kopca, v podstate pokial sa nedostane v otackach, kedy zapina turbo, len dymi a ziadna akceleracia. Skusali sme aditivum, bol meneny palivovy filter, vymenili sme vahu vzduchu, pri diagnostike PC v Toyote ziadne nestandardne hodnoty. Nedavno bola menena aj riadiaca jednotka.
Dik.
mozte mi prosim niekto poradit? Mam Avensis D-4D, r.v. 2004, diesel, najazdenych cca 245t km.
Posledne dni motor nema tah do kopca, v podstate pokial sa nedostane v otackach, kedy zapina turbo, len dymi a ziadna akceleracia. Skusali sme aditivum, bol meneny palivovy filter, vymenili sme vahu vzduchu, pri diagnostike PC v Toyote ziadne nestandardne hodnoty. Nedavno bola menena aj riadiaca jednotka.
Dik.
-
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Někde tady sem četl,že se EGR zapina při 40,tak teoreticky by to ze startu jelo dobře.cusik
Toyota avensis combi r.v.2011 2.2D4D(110kw) Toyota avensis combi r.v.2004 2.0D4D(85kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Proboha co to máš za servisáky, vyčistit(skontrolovat) ERG ventil je první a nejlevnější čím se začne než se přistoupí na další a dražší opravu. Jestli to byl Toy servis, jmenuj aby se jim ostatní obloukem vyhli.Jakub2010 píše:Zdravim, vycistili sme to az dnes a vyzera to, ze motor slape ok. Dik vsetkym za rady a komentare.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Ze to moze byt EGR mi servisak vravel, no mali sme na skusku vahu vzduchu, tak sme vymenili najprv tuto. Nic ma to nestalo.
Filter a zanovnu riadiacu jednotku som bohuzial musel menit po zime, ktore to odniesli kvoli nekvalitnej zamrznutej nafte
.
Nie som odbornik, tak som skusal aj touto cestou to este prezistit, co event. este moze byt pricina.
Filter a zanovnu riadiacu jednotku som bohuzial musel menit po zime, ktore to odniesli kvoli nekvalitnej zamrznutej nafte

Nie som odbornik, tak som skusal aj touto cestou to este prezistit, co event. este moze byt pricina.