OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
- waterford26
- Manager Týmu
este raz a snad naposled
..v Irsku zo xenonmi problem nieje..ani na testoch. Mam tam 6000k. Odrazovu plochu dialkacov som nezatrel.. striekal som len komplet krytku.. dialkace svietia ako maju..vsetko svieti ako ma. Dialkace maju parabolu a tej som sa ani nedotkol. To co je nastriekane nemalo za ulohu odrazat svetlo 
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
- extremehany
- Věčnej rejpal
banovce vymena xenonu?
ahoj toyotaci.
Mam ten samy problem se svetlama proste to sviti naprd a je to horsi a horsi, nekdo tady pise ze se to dela v banovciach pri trencine? nevite nekde nejake podrobnejsi info? Kontakt a jak to zhruba probiha? Diky Mirek
Mam ten samy problem se svetlama proste to sviti naprd a je to horsi a horsi, nekdo tady pise ze se to dela v banovciach pri trencine? nevite nekde nejake podrobnejsi info? Kontakt a jak to zhruba probiha? Diky Mirek
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
vím že to je na dlouho, ale taky sem si těch 40 stránek musel pročíst celý... je to tu cely popsaný a jinak to dela na www.xenonybn.sk
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
moc diky jen nevim na jake strance je to popsanegooffyy píše:vím že to je na dlouho, ale taky sem si těch 40 stránek musel pročíst celý... je to tu cely popsaný a jinak to dela na www.xenonybn.sk
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Dalsia repasace
Ahoj,
tak som zistil, ze cez moje xenony na Aviku, uz v tme skoro nic neosvietia a tak sa chcem spytat, ci je nas takych aktualne viac, aby sme skusili znovu oslovit Jaceka, ci by bol ochotny prist do CR a urobit hromadnu repasaciu parabol. Este som mu nepisal, najprv chcem vediet ci to ma vyznam organizovat pre viac ludi, alebo si to dohodnem sam. Pripadni zaujemci, hlaste sa.
tak som zistil, ze cez moje xenony na Aviku, uz v tme skoro nic neosvietia a tak sa chcem spytat, ci je nas takych aktualne viac, aby sme skusili znovu oslovit Jaceka, ci by bol ochotny prist do CR a urobit hromadnu repasaciu parabol. Este som mu nepisal, najprv chcem vediet ci to ma vyznam organizovat pre viac ludi, alebo si to dohodnem sam. Pripadni zaujemci, hlaste sa.
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Re: Dalsia repasace
Já jsem s ním byl nějak v kontaktu a psal, že by se mu vyplatilo aby bylo 6 a více lidí.....ornitus píše:Ahoj,
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006