Biscuit: Jinak jsem svědkem toho, že pokud člověk umí, udělá s obyčejným mejdlovým kompaktem hezčí fotku než někdo s DSLR.. Ale dej stejnýmu člověku kvalitní techniku; místo kompaktu a uvidíš to kouzlo
Pochlubte se svojí Celicou
- Jene.S
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hoj@n: Díky, ono v praxi to beztak funguje stylem, že stačí být ve správný čas na správným místě a pak stačí udělat "cvak".
Biscuit: Jinak jsem svědkem toho, že pokud člověk umí, udělá s obyčejným mejdlovým kompaktem hezčí fotku než někdo s DSLR.. Ale dej stejnýmu člověku kvalitní techniku; místo kompaktu a uvidíš to kouzlo
Celica 2.0GT - 1997
- Jene.S
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hoši fakt dík! To je prostě to jaro, fotek budu vkládat víc.. Baví mě jezdit s mazlíkem a fotit ho.. Jednou bych chtěl udělat fotku s vícero Celicama.. A úplně nejvíc bych chtěl fotku s Celicama od první do poslední generace....
To by jako fakt mělo říz. Jedna samotná samotinká není to pravý ořechový.
Kdyby někdo měl o společné focení zájem...

Kdyby někdo měl o společné focení zájem...
Celica 2.0GT - 1997
chalani pekne 
Pridam taktiez nieco do mlyna ... je to z mini Toyota zrazu.

Celo-mini zrazove fotky su tu
Pridam taktiez nieco do mlyna ... je to z mini Toyota zrazu.

Celo-mini zrazove fotky su tu
EE90, 2E, rv 1988 - Pinďa
AT180, 4AFE, rv 1991, B-LFB
AT180, 4AFE, rv 1991, B-LFB
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
supr fota---- 5g máme moc rádi 
Biscuit> konečně taky neupravil realitu... jen kolem celicy trošku
ale počasí mohlo bejt lepší, taková temná ta fotka, nekreslí víno...
Legon> a já si selou dobu řikal že tam máte nějaký supr značky... takže nemáte
jaká NR GF... ježiš... podvodník 
Tohle za tohle bych si připlatil... tohle je formát na zakázku v německu nebo ve švýcarsku... 1/2 US/JDM formátu a tohle je tak přesně akorát... za tohle bych byl ochotnej cálovat 4.000,- ale nemůžem... my nejsme na stejný úrovni jako DE a CH... na tohle nemáme právo.... i když jsme taky v EU??!! no 2.000,- by se státu vyplatilo víc... na inkaso je to prostě rozpůlenej formát kratší US značky... bez zbytečnýho volnýho místa... naprosto ideální... tak a jak to, že já ho mít nemůžu a němec a švýcar může? to mě ale sere...
ps: ta fotka je ch... ale němci maj možnost mít ještě micro variantu... a jakto že my ne? to mi nějak smrdí toto...
see this:

Biscuit> konečně taky neupravil realitu... jen kolem celicy trošku
Legon> a já si selou dobu řikal že tam máte nějaký supr značky... takže nemáte
Tohle za tohle bych si připlatil... tohle je formát na zakázku v německu nebo ve švýcarsku... 1/2 US/JDM formátu a tohle je tak přesně akorát... za tohle bych byl ochotnej cálovat 4.000,- ale nemůžem... my nejsme na stejný úrovni jako DE a CH... na tohle nemáme právo.... i když jsme taky v EU??!! no 2.000,- by se státu vyplatilo víc... na inkaso je to prostě rozpůlenej formát kratší US značky... bez zbytečnýho volnýho místa... naprosto ideální... tak a jak to, že já ho mít nemůžu a němec a švýcar může? to mě ale sere...
ps: ta fotka je ch... ale němci maj možnost mít ještě micro variantu... a jakto že my ne? to mi nějak smrdí toto...
see this:

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Moje gt4 na chalupě

Nové sedáky od Zemiho gt4, která šla zase na díly
Zachoval jsem pojezdy, kvůli přítelkyni, která si ji občas půjčí. Ale asi je hodím až na podlahu, protože jsou dost vysoko a já se 185 cm drbu hlavou do šíbru
budíky provizorka

Nové sedáky od Zemiho gt4, která šla zase na díly

RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
^ z prvni fotky to vypadalo, ze mas budiky v takovych tech koulich co zaklepes a snezi 
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.