nove kabely TESLA jsem do Toyoty dal a jsou OK, doporucuju.
mimo jine , kabely je dobre menit tak po cca 10 letech, jinak to dela problemy, ja menil na Carine i Corolle, vacsinou odejde jeden kabel a pak to obcas skubne pri pridani z nizkych otacek, je to normalni a vymente kabely, dnes je to levny, kdyz jsem potreboval v roce 2004 menit na Carine tak je Tesla jeste nedelala a original staly 8000korun sada! Tak nebudte pitomci a dejte do toho par korun, Toyota se odvdeci
Zapalovací kabely Tesla Blatná
Mám už rok na carině kabely tesla.Zničehonic motor fungoval jen na tři válce,tak jsem zkoušel kabely.Proměřil jsem je a všechny byly v pořádku.Při chodu motoru jsem zkoušel vytahovat kabely z rozdělovače,abych zjistil,který válec nejede.Byl to třetí a byla proražená koncovka v hlavě.Takže zvenku skoro nezjistitelné.Objednal jsem si tesla kabely a než přišly,tak jsem to omotal izolační páskou,abych mohl jezdit.V pohodě to drželo celý týden a nakonec jsem si je nechal pro jistotu do rezervy.Takže pokud někomu trochu probíjí kabel přes koncovku,tak to nemusí vůbec zjistit.
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
kabely TESLA
Už loni jsem si ty kabely na základě této diskuze koupil. Fungují sqěle. Nicméně, jsou hodně naknop, jakože k jednomu válci je ten kabel téměř vodorovně... ty původní byly tak o 1-2cm delší.
Toyota Carina E, 2.0 GLi, Liftback, 260tis km... (7.9.2010 - 280tis km; 11.5.2011 - 305tis km; 18.7.2011 309tis km)
Re: Zapalovací kabely Tesla Blatná
Jsou Fajne,,mám je taky,,babička je tam vyrábí takže Je prostě mam =oD jinak je to životností kabelu téměř srovnatelné jako Originál
Mam osobnu skusenost s trhanim motora pri rozbehu (pri vyssich bola uz pohoda) - CARINA 2,0 E, 1996. Spekulovali sme ako sa dalo (elektronika, sviecky, zapalovanie, rozdelovac, voda v rozdelovaci, ....). Nakoniec mi v servise zistili vymlatene silenbloky ulozenia motora. Tzn. motor mal vacsiu volu, pri malych otackach ho nevyvazene hmoty rozkmitali a az zvacsenie otacok ho zastabilizovalo a prestalo to (zvonku som vyzeral ako "autoskola"). Vymenili sme silenbloky (nebolo to lacne, lebo museli byt origos) a auto funguje dalej. Pricina je v tom, ze ked je auto starsie vsetky gumy starnu s nim a vidiet to na vsetkych silenblokoch, stabilizatorov, ...
Dufam, ze Ti to pomoze.
Dufam, ze Ti to pomoze.
Corolla TS 1,8 Hybrid Comfort TechStyle 11/2020
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
silenty na varinu nemusí být origos, dají s ekoupit v elitu, intecarsu, tusím že i v AutoCoře a má je i dost eshopu..Pepo píše:Mam osobnu skusenost s trhanim motora pri rozbehu (pri vyssich bola uz pohoda) - CARINA 2,0 E, 1996. Spekulovali sme ako sa dalo (elektronika, sviecky, zapalovanie, rozdelovac, voda v rozdelovaci, ....). Nakoniec mi v servise zistili vymlatene silenbloky ulozenia motora. Tzn. motor mal vacsiu volu, pri malych otackach ho nevyvazene hmoty rozkmitali a az zvacsenie otacok ho zastabilizovalo a prestalo to (zvonku som vyzeral ako "autoskola"). Vymenili sme silenbloky (nebolo to lacne, lebo museli byt origos) a auto funguje dalej. Pricina je v tom, ze ked je auto starsie vsetky gumy starnu s nim a vidiet to na vsetkych silenblokoch, stabilizatorov, ...
Dufam, ze Ti to pomoze.