mrazik píše:Promin, ale na tohle se da odpovedet jedine - boze ty jsi vul
Esteze tu mame teba, ty nam to tu tahas na uroven.
Nadavky - to je posledna obrana pod moju uroven.
mrazik píše:
Tak a ted prosim odpovez na me otazky :
1. Kde jsem psal, ze jsem mel motor v nouzovem stavu ?
2. Kde jsem psal o tom, ze mam sevrenou prdel z toho, ze se bude jednat o neco zavazneho a servis to nenajde ?
1. "
Zadny kour z vyfuku, volnobeh ukazkovy. Ale jakmile se ohreje, tak nad 2tis otacek nechce tahnout, proste tah je velmi pozvolny, zadne zarazeni do sedacek. Je i citit trochu cukani v tahu. "
- to, ze ti nesvieti kontrolka neznamena, ze si nemal nudzak - zalezi od implementacie, co je a co este nie nudzak. ECU moze rozne veci "dorovnavat" v povolenom rozsahu. Tazko povedat, kedze som nevidel tvoju full CAN analyse. A neviem ci si ju ty videl, ze si si 100% isty.
Kazdy vyrobca si to ladi podla svojho. Bezi to RTS cez CAN / Flex.
Konkretne pouzite mapy pre TTT nepoznam.
Kedze dokazes vela veci pochopit, tak toto myslim urcite chapes, ze.
2. Svoje pocity si nenapisal, to sa nejak len domysla z textu. Ale to tiez chapes.
mrazik píše:
Dekuji za potvrzeni toho co jsem psal - nafouknuta bublina, kolem ktere skace trpaslik, ktery si z vetsiny jen vymysli a papouskuje co si precetl.
Ano, ako dlhorocny TDI/CDI vodic sa len mozem smiat nad snahou snahou zlahcovat a robit z toho tu bublinu.
Mila predstava je skor trpaslik co skace okolo auta. Nema zmysel ti nieco dokazovat. Pekny clanok na temu vyberu naftoveho motora vysiel na tipcars.
Podumaj preco TTT de facto zastavila vyvoj nafty pre pkw.