Oprava šíbru Celica 6.g

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Winc
Člen Týmu

Oprava šíbru Celica 6.g

Příspěvek od Winc »

Zdravím,

před pár dni jsem se stal čerstvím majitelem 1,8 6.g Celici a postupně jsem chtěl začít opravovat pár maličkostí na autě, ale vzhledem k tomu, že auto neznám, jsem trochu zmatený z el. šíbru. Hned na začátku jsou takové "pacičky" (podle přiložených fotek), které se mi nejspíše odlepily. Protože je pod nimi ale šroub, tak si nejsem jistý, jestli mám pod ně dát lepidlo (popřípadě prosím o typ který by to měl udržet) nebo větší šroub který "packy" udrží (u této varianty se bojím, aby se nepoškodilo okno nebo mechanismus. Mohl by mi prosím někdo zkušenejší poradit jaká je správná varianta?

Okno sice funguje a bez problému těsní, ale při plném otevření je to dost rušivý element při větším větru a bojím se o odtržení a ulétnutí.

Obrázek
Obrázek

Díky za rady a připomínky :wink:
Winc
Člen Týmu

Příspěvek od Winc »

Tak nakonec se sám zeptám a sám si odpovím. "Packy" tam jsou přišroubované, akorát se mi to celé vytrhlo, takže to vyřeším šroubem s širší zapuštěnou hlavou;-)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

myslim že sis odpověděl sám a správně, už podle fotky mě to hned napadlo, že je to prostě urvaný :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Odpovědět

Zpět na „Celica“