jak vypnout odstrikovace svetlometu
jak vypnout odstrikovace svetlometu
byl jsem v toyote a tam mi rekli ze to nejde . mate nato nejaky figl . diky
TOYOTA Avenzis 2,0 D4D , 93 Kw , Business Plus kombi
- extremehany
- Věčnej rejpal
přesně to sem chtěl napsat, ale předběhl jsi mě, a jelikož to funguje tak že automaticky se ty ostřikače spínají asi po pátym použití obyčejných, tak bych řek, že tam motorek samostatně bude, přece máme tlačítko aby to sprchovalo jen světla a ne okno, takže jak jinak by to bylo řešeno. systémem elektromagnetických rozvaděčů ? tomu moc nevěřímaczasa píše:A co jen zaskrtit privodni hadicku s vodou? Nebo pokud to ma samostatny motorek, tak ho odpojit?
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
http://www.clublexus.com/forums/is-seco ... ost2299117
takto sa to robi v lexuse, ale kedze elektrina je s avensisom velmi podobna, tak si myslim, ze by to nemal byt problem najst.
takto sa to robi v lexuse, ale kedze elektrina je s avensisom velmi podobna, tak si myslim, ze by to nemal byt problem najst.
Ostřikovače světel mají samostatné čerpadýlko na přední straně nádržky na ostřikovací kapalinu. Na horním konci čerpadýlka je zasunutý konektor, stačí vysunout a hotovo. Přístup je podobný jako při výměně výbojky v pravém světlometu, tedy částečně uvolnit nárazník a navíc pravé nadkolí a přístup celkem v pohodě. Akorát myslím, že na konektoru bude nějaká "pojistka" proti samovolnému uvolnění, tu je třeba najít a zatlačit malým šroubováčkem.
Avensis 2007 D-CAT kombi
No já jsem jezdil skoro 4 roky s xenony bez ostřiku (dovoz z Německa, po ťukanci bez nárazníku, montáž nárazníku bez ostřikovačů) a nikomu to nevadilo. Celkem 3x STK, zcela bez problémů, z toho 1x jsem si u nich byl na regloskopu seřídit sklon světel (zdrama!!!), nikdy mě nestavěla VB, nikdy na mě nikdo neblikal, že by ho mé "špinavé" xenonové světlomety oslňovaly. Je to jem nesmysl, kdysi vymyšlený při zavádění xenonů do provozu. Ten ostřik stějně nic neumyje, už jsem si ho domontoval (díly z Allegro, práce doma) a stejně mám trvale světla samá moucha a prach apod. a čistím je ručně. Akorát 2x tak rychle ubývá ostřikovací kapalina.
Avensis 2007 D-CAT kombi