CommonUser: ja do katalogu nahradnich dilu nekoukam, mam na to domovskej servis v Ostrave a zatim musim zaklepat na drevo ze vsechno v richtiku

Ked si domyslim, co ma ten dymiaci traktor realne na kolesach, tak sa necudujem, ze ta kosacka nema problem drzat sa ho. Ale to len v pripade, ze dieslak maj svoj den a nebezi v nudzaku, nemrzne a ma fajnove palivohanz píše:sak ta jednaosmicka je dobra akurat tak na kosenie travy ci nie?CommonUser píše: Kym DCati citaju katalog nahradnych dielov, tak ja pozeram do manualu na sekacku travy
(joke)
Toto je neskutocne, za 15 rokov to VW nedokazal odstranit, ale ked to stale ludia kupuju, tak preco by to aj malextremehany píše: já bych to tak nzval, kámoš má VW Transporter, má najeto 20 000 a je rok a půl starý, má už dvě nové váhy vzduchu
kámoš právě už se stím transportérem bojí jezdit dál jak za hranice co se mu zase vy**re a jak skončí záruka tak ho potkáme zajisté na inzertních serverech, i když na tom ztratí peněz jako prase, mě třeba sere že toyota nevyrábí pořádnou dodávku podobnou třeba ford transit, která by měla 2,2 D-4D motor se 110 kW jako mám já v avensisu, hned bych to za transita měnil, ten mi totiž rezne před očimaJelass píše:čidla snimače apod. odchází u koncernu jak na běžícím pásu, stojí to dost peněz, lidi to furt mění a je jim to jedno. Něm. preciznost v praxi.
Kamarádův otec je lékař a jezdil poslední léta v Accord ´97 2.0TD, Polo 1.6, Octa I 81kw, Passat ´06 2.0TDI, Octa II RS 2.0TFSI a teď si koupil... Santa Fe 2.2crdi automat, kuže, plna vybava mimo navi, kolem Vánoc v akci za 680 000Kč myslím. Auto jak kráva, levnější jak Yeti ( ten ceník Yeti je masakr, mrkněte ) a navíc 5letá záruka. A navíc 4x4, leč není obvoďák ,ale taky furt jezdí. Do Hyundai šel proto, že Passat vyměnil podel svých slov 2-3x celé šroubek po šroubku. Paradoxně krom motoru. Jeho kolega má nového Passata a přes zimu byl 3x nouzový odtah do servisu. No co, dyť do stojí jen 3/4 mega...
já měl A4 taky pár měsíců a jelikož se to sralo od nápravy, po motor, tak sem se ji rychle zbavilCommonUser píše:Mna A4 pekne potrapila, ved preto som tu.![]()
Aj ked som turbo mal povodne, ten zvysok ...
Inak prijemne auto, ked funguje.
Neviem ci si mi teraz naschval nahral na smec ...KarlosCZ píše:ale berte to jinak, co se dneska nesere? jedina moznost je minimalizovat mozny problemy, treba koupi benzinovyho motoru ale ani to nemusi bejt spasny, kor v dobe minimalizace objemu a jejich oturbovavani...
Jasný, co se nesere, ale koncern prostě lidi trápí dost nad rámec. I můj popis a zkušenosti s tak jednoduchým autem jako je Fobia 8v.KarlosCZ píše:ale berte to jinak, co se dneska nesere? jedina moznost je minimalizovat mozny problemy, treba koupi benzinovyho motoru ale ani to nemusi bejt spasny, kor v dobe minimalizace objemu a jejich oturbovavani...
jo no, vždyt ted už když člověk vidí že koncern bude dělat 1,4 TSI s vypínáním dvou válců...KarlosCZ píše:CommonUser: ale jak dlouho se ten motor bude delat? jestli se rok co rok budou zprisnovat emisni normy tak tu za chvili budou jezdit jen naturbeny pullitry o dvou hrnkach....