toyota avensis Spojka
toyota avensis Spojka
Dobry den, Chtel bych se zeptat.
Vcera jsem koupil Toyotu Avensis 2.0 D-4-D 85kw 115hp 2005
Je tam nova spojka. Ale nikdy predtim jsem s avensisem nejezdil.
Takze se chci zeptat jestly spojka je tvrdsi nebo to je normalni ze je tak tvrda a spojka se po case uvolni. Pedal Jde z tuha.
Dekuji za informace
Robert
Vcera jsem koupil Toyotu Avensis 2.0 D-4-D 85kw 115hp 2005
Je tam nova spojka. Ale nikdy predtim jsem s avensisem nejezdil.
Takze se chci zeptat jestly spojka je tvrdsi nebo to je normalni ze je tak tvrda a spojka se po case uvolni. Pedal Jde z tuha.
Dekuji za informace
Robert
- waterford26
- Manager Týmu
- waterford26
- Manager Týmu
-
- Věčnej rejpal
- waterford26
- Manager Týmu
som omylom napisal odpoved do inej temy.. mne zaberala az dole pri podlahe doteraz a mal som obcas problem vobec zaradit rychlost.. ale kazdy tu pisal ze ma spojka zaberat pri podlahe. Dnes sme spojku vymenili, pedal ide pekne lahko a spojka zabera uz ked ju stlacim asi tak 3-4cm od vrchu.. tak nechapem. To ze zabera hore mne osobne vyhovuje viac ako uplne naspodku..aspon nemusim vkuse tlacit az nadol a stracat cas 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

- extremehany
- Věčnej rejpal
stejně čas ztrácíš díky motorizaciwaterford26 píše:som omylom napisal odpoved do inej temy.. mne zaberala az dole pri podlahe doteraz a mal som obcas problem vobec zaradit rychlost.. ale kazdy tu pisal ze ma spojka zaberat pri podlahe. Dnes sme spojku vymenili, pedal ide pekne lahko a spojka zabera uz ked ju stlacim asi tak 3-4cm od vrchu.. tak nechapem. To ze zabera hore mne osobne vyhovuje viac ako uplne naspodku..aspon nemusim vkuse tlacit az nadol a stracat cas

Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- waterford26
- Manager Týmu
zajtra kupujem evo 10extremehany píše:stejně čas ztrácíš díky motorizaciwaterford26 píše:som omylom napisal odpoved do inej temy.. mne zaberala az dole pri podlahe doteraz a mal som obcas problem vobec zaradit rychlost.. ale kazdy tu pisal ze ma spojka zaberat pri podlahe. Dnes sme spojku vymenili, pedal ide pekne lahko a spojka zabera uz ked ju stlacim asi tak 3-4cm od vrchu.. tak nechapem. To ze zabera hore mne osobne vyhovuje viac ako uplne naspodku..aspon nemusim vkuse tlacit az nadol a stracat cas(joke)

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.

- extremehany
- Věčnej rejpal
jo tak já jel pouze s EVO 8, a byl to mazec prasec, ta EVO 10 musí bejt luxuswaterford26 píše:zajtra kupujem evo 10extremehany píše:stejně čas ztrácíš díky motorizaciwaterford26 píše:som omylom napisal odpoved do inej temy.. mne zaberala az dole pri podlahe doteraz a mal som obcas problem vobec zaradit rychlost.. ale kazdy tu pisal ze ma spojka zaberat pri podlahe. Dnes sme spojku vymenili, pedal ide pekne lahko a spojka zabera uz ked ju stlacim asi tak 3-4cm od vrchu.. tak nechapem. To ze zabera hore mne osobne vyhovuje viac ako uplne naspodku..aspon nemusim vkuse tlacit az nadol a stracat cas(joke)
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008