a hlavní čerpadlo je co ? a jak se to chová ?gooffyy píše:já tam mám tajný tlačítko, který odpojí hlavní čerpadlo, tak pokud to bude chtít někdo ukrást, tak jedině s odtahovkou...
je to drbačka, schovat všechny káble, ale ani v toyotě to nenašli...
"horke zbozi"
- extremehany
- Věčnej rejpal
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
panove ja si myslim ze pokud auto nebude mit v databazi Sherlog tak je veskery zabezpeceni k nicemu... profici si vezmou rusicku GSM signalu, auto hodej na odtah a za tri hodiny uz je na ebayi nabizenypo dilech... (allegru)
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Jestli myslíš tohle http://www.sherlog.cz/sherlog/cenik/ , tak je to pálka - nejlevnější 17,3tKč plus 5,4tKč ročně. Mě roční pojistka komplet:zákonná+havarka+krádež vyjde 12,6tKč. pro běžného chmatáka je neatraktivní - uvnitř není co ukrást,odtáhnout nejde a ani neodjede když zamknu řadičku a zatáhnu el.brzdu(všechna kola jsou bloknuté). Dá se jen naložit nebo vtáhnout na návěs a takových šmejdů asi moc nebude 

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

Minuly tyden tady(ve Vidni) kousek ode mne zase ukradli Avensise, a urcite s tim odjeli..... nenakladali to.
Nejake gps,gsm,pagery,apod si myslim moc nepomuzou, rusicku maji urcite..... Napr.tady v Rakousku nabizi Uniqa gps vyhledavani v pojistce - castka je to zanedbatelna.......
proste musim vymyslet neco aby se stim nedalo odjet
Nejake gps,gsm,pagery,apod si myslim moc nepomuzou, rusicku maji urcite..... Napr.tady v Rakousku nabizi Uniqa gps vyhledavani v pojistce - castka je to zanedbatelna.......
proste musim vymyslet neco aby se stim nedalo odjet

toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
to máš dost, mám to samé + skla za cca 7.6k CZK. Zkus jak budeš mít výročí pojistky, tak 3 měsíce předem zatlačit na pojišťovnu, nebo zavolat jinam. Pozor, pojistku musíš vypovědět nejpozději 6 týdnů před výročím. Pokaždé otočím tak 3-4 telefonáty a s každým telefonátem přijde slevam5t píše:Mě roční pojistka komplet:zákonná+havarka+krádež vyjde 12,6tKč.

Kam jsme to dospěli, že se kradou už i Avici

Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
U koho jsi to dokázal ? já mam Kooperativu a když se mi nabízela jiná pojišťovna a já jim řekl svou cifru tak toho nechali 

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

AllianzDirect. naklikám si nabídku, oni zavolají, řeknu, že to je drahé, vemou si týden čas, sleví o 2k, a tak asi 3x. Pravda je, že jsem u nich už dlouho a nebourám, to se lépe handrkuje o ceně.
to matus69: čtení smluv a podmínek samozřejmě platí obecně a pro všechno.
to matus69: čtení smluv a podmínek samozřejmě platí obecně a pro všechno.
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
re
Sledujem toto vlakno o kradeziach a ja osobne mam uz v mojom druhom vozidle system VAM. Pracujem v oblasti kde mam aj prehlad o sposoboch a druhoch kradezi vozidiel. Ja osobne mam strasnu averziu voci "lopkarom".
Neberte to ako reklamu (pripadne nech to admin kludne vymaze) ale vozidlo zo systemom VAM nebolo do dnestneho dna spojazdenene (ukradnute nastartovanim vozidla) ani jedno. Viem o dvoch vozidlach ktore boli nalozene na odtahovku a obe vozidla boli do cca 14 dni najdene na parkoviskach - nespojazdnene (nastastie nesli na suciastky)
Stoji to cca 700 € - (zalezi od auta a da sa jemne este dohodnut) -.
Pana Vamoša ktory to vynaseiel -ktory to jediny montuje a servisuje (tym padom tam nieje ziaden zasah tretej strany) poznam osobne a celkovo som ho navstivil 3 x osobne pokial som prekonal pociatocnu nedoveru. Cca 250 pokusov o kradez - ziadna nebola dokonana. Osobne som si to overoval. Zatial som maximalne spokojny.
http://www.autoalarm-vamos.sk/
Neberte to ako reklamu (pripadne nech to admin kludne vymaze) ale vozidlo zo systemom VAM nebolo do dnestneho dna spojazdenene (ukradnute nastartovanim vozidla) ani jedno. Viem o dvoch vozidlach ktore boli nalozene na odtahovku a obe vozidla boli do cca 14 dni najdene na parkoviskach - nespojazdnene (nastastie nesli na suciastky)
Stoji to cca 700 € - (zalezi od auta a da sa jemne este dohodnut) -.
Pana Vamoša ktory to vynaseiel -ktory to jediny montuje a servisuje (tym padom tam nieje ziaden zasah tretej strany) poznam osobne a celkovo som ho navstivil 3 x osobne pokial som prekonal pociatocnu nedoveru. Cca 250 pokusov o kradez - ziadna nebola dokonana. Osobne som si to overoval. Zatial som maximalne spokojny.
http://www.autoalarm-vamos.sk/
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
extremehany: Máš tam dvě čerpadla... podávací v nádrži.. to jsem zkoušel odpojit, ale hlavní si naftu i tak natáhlo, tak sem našel hlavní čerpadlo, kabeláž a kudy vede a v půlce cesty jsem ji rozpojil, tak aby když se zloděj pokusí nastartovat, aby motor točil, a naftu mu to stejně nedá...
když tak mi na SZ pošli meil. a já ti nafotím který to je... a který káble je potřeba přerušit....a protáhneš si je kam budeš chtít, a tam si dáš spínač...
GSM/GPS modul jsem taky uvažoval, ale jak tu bylo řečeno...zloději mají rušičku a je to v řiti.
Kdo si pamatuje pořad TABU se Šmuclerem, tak tam měl kdysi v kukani zloděje aut, a on sám přiznal že tajný tlačítko je jedno z nejučinějších, protože si ho majitel může dát i do kufru... takhle různý alarmy, který si ještě spousta řidičů nalepí na okýnko značku alarmu, na to se může zloděj připravit - pokud si naše auto opravdu vytipuje a má o něj zájem.

když tak mi na SZ pošli meil. a já ti nafotím který to je... a který káble je potřeba přerušit....a protáhneš si je kam budeš chtít, a tam si dáš spínač...
GSM/GPS modul jsem taky uvažoval, ale jak tu bylo řečeno...zloději mají rušičku a je to v řiti.
Kdo si pamatuje pořad TABU se Šmuclerem, tak tam měl kdysi v kukani zloděje aut, a on sám přiznal že tajný tlačítko je jedno z nejučinějších, protože si ho majitel může dát i do kufru... takhle různý alarmy, který si ještě spousta řidičů nalepí na okýnko značku alarmu, na to se může zloděj připravit - pokud si naše auto opravdu vytipuje a má o něj zájem.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
vzpomnel jsem si na jeden pripad kdy znami jeli na dovolenou a pujcili si na to superba dedy jedne z nich. Superb byl nejak chraneny na dalku, nevim jestli Sherlog nebo jiny system, ale objevil se velky problem kdyz auto nalozili na trajekt. Na centrale vyhodnotili ze se auto hybe, ale pritom nejede tak ho na dálku "zamkli" a slozite se dohanel deda aby v Cechach vyresil ze auto neni ukradene ale pujcene a jede na lodi
to je dle myho zabezpeceni pro kradez odtahovkou, ale nijak to neresi ze rozebrat auto na dily trva chvili...

EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
a vie niekto, kolko sa moze cerpadlo tocit bez nafty bez poskodenia?gooffyy píše:extremehany: Máš tam dvě čerpadla... podávací v nádrži.. to jsem zkoušel odpojit, ale hlavní si naftu i tak natáhlo, tak sem našel hlavní čerpadlo, kabeláž a kudy vede a v půlce cesty jsem ji rozpojil, tak aby když se zloděj pokusí nastartovat, aby motor točil, a naftu mu to stejně nedá...![]()
zabezpeceni
No ten vypinac na to cerpadlo jsem mel taky v planu, urcite to jde, ale technik v toyote rikal, ze to delat nebude, je to bez zaruky, aby to nahodou netocilo naprazdno,navic to hlasi chybu v diagnostice,atd.... je toho vice,ale takove zkusenosti s toyotou nemam..
Samozrejme to jde poresit i jinak,kazdopadne jde znemoznit nastartovat - teda aspon behem 10-20 min, profici si myslim stravi u auta tak minutu, pak jeto asi nezajimave, pokud to teda nenakladaji...to uz je jina kapitola
Samozrejme to jde poresit i jinak,kazdopadne jde znemoznit nastartovat - teda aspon behem 10-20 min, profici si myslim stravi u auta tak minutu, pak jeto asi nezajimave, pokud to teda nenakladaji...to uz je jina kapitola
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017