Kupa noveho yariska - otazky

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
termix
Člen Týmu

Kupa noveho yariska - otazky

Příspěvek od termix »

Ahojte,
planujem kupit novy Yaris a mam vyhliadnuty jeden kus:
http://autobazar.autovia.sk/toyota-yari ... m5-1129454

Bol som ho pozriet, vyzera fajn, jedine co ma trapilo, ze pri preradovani do 4-ky pocut akoby kovove tuknutie, ale nic hrozne, len ked ako keby tuknete zelezom do zeleza. Je to ok?

Inak motor znie fajn, ziadne pazvuky ani dym.

A co vravite na auto podla obrazkov? Moze mat najazdenych 170 000?

Zobrat ci nie?

Dakujem :)
martinrx
Člen Týmu

Příspěvek od martinrx »

Auto vypadá na obrázku pěkně, cena je za tu výbavu a příslušenství taky hezká. Ano může mít najeto 170 tis., ale nikdo nezaručí že není odtočených třeba 40 tis - to ze stavu vozidla poznat nejde.
Každopádně to není úplně podstatné, důležité je jak jede, v jakém je stavu atd...

mimochodem spotřeba uvedená v inzerátu je trochu nadsazená - mimo město 4,5 l by znamenalo jet celou dobu po rovince na 5 stupen max 70 km. v hodině. Ale to nevadí, bude to malinko víc. :)
Toyota Yaris 1.0 50kw r. 1999,
Ford Mondeo combi 2.2 TDCI 129kw r. 2009
Ford Fiesta 1.25 LPG 2009
Citroen C5 Combi 2.2 Hdi 2002
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Predni naraznik byl meneny, nejsou na nem cerne listy, takze doporucuji zkontrolovat jestli vse bylo opraveno spravne. Zadni naraznik take nesedi uplne presne. Pokud byl servisovany v SK, mela by fungovat online servisni historie na strankach toyoty, ne ?
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
mifo
Člen Týmu

Příspěvek od mifo »

Ja som kupoval auto tu:
http://ojetevozy.toyota.cz/ojete-vozy.html

vedel som VIN kod, nasiel som si na toyote servise co sa na nom robilo, absolvoval skusobnu jazdu, zdvihli mi ho na dvihak, korektny pristup, nemal som najmensich pochyb o povode auta. Vybavili vsetky papiere.
Teraz som bol na vymene cidla ABS (prave zadne), samozrejme v ramci zaruky ojazdeneho auta, ziadny problem.
Aj keby som nasiel v normalnom bazare lacnejsi podobny kus, asi by som nemenil, za to istotu mi to stalo.
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2006 TerraCool
Citroen Berlingo 1.8i, 1998
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

inak na to cidlo co si spominal by si mali davat vsetci potencionalny kupci ojazdeneho yarisa
Obrázek
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

mifo píše:Ja som kupoval auto tu:
http://ojetevozy.toyota.cz/ojete-vozy.html

vedel som VIN kod, nasiel som si na toyote servise co sa na nom robilo, absolvoval skusobnu jazdu, zdvihli mi ho na dvihak, korektny pristup, nemal som najmensich pochyb o povode auta. Vybavili vsetky papiere.
Teraz som bol na vymene cidla ABS (prave zadne), samozrejme v ramci zaruky ojazdeneho auta, ziadny problem.
Aj keby som nasiel v normalnom bazare lacnejsi podobny kus, asi by som nemenil, za to istotu mi to stalo.
Ono to pravé zadní čidlo ABS je hodne poruchové a neni to problém jenom v EU, ale také v Americe a Kanadě. Taky jsem ho na Yardovi měnil.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Odpovědět

Zpět na „Yaris“