tak som objednal z ebay 4ks 5smd parkovacky a 6ks 6smd sulfidky do interieru.. vsetko za 9.30e ..pockam si nejake 2 tyzdne kym mi to pride ale cena v pohode..hongkong
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
tak to budeš sklamaný, ale do interieru jich je třebaa 7...
teda aspon ja jich tam mam 7 - 2 vzadu ve stropě... 3 vepředu u vnitřního zrcatka a ješta do dveří řidiče i spolujezdce po jedné
Mňa najviac trápilo osvetlenie kufra. To bočne svetielko svietilo ako čajová sviečka a nedaj bože nabaliť kufor a zakryť ho. To už je v kufry úplna tma. Tak som to poriešil s let pásikom. Dal som tam zápustnu hliníkovú lištu a do nej LED pásik. Paralerne pripojil k tomu pôvodnemu svetielku a hotovo. Najhoršie bolo vyrezať presný otvor do čalunenia stropu a zapustiť tu lyštu. Len jeden pokus ale podarilo sa. Svieti to fakt super.
skúšam priložiť aj obrázok ale neviem či správne
[/img]
Toyota Avensis 2,2 D4D, 110kW, Wagon, r.v.2007
Toyota Yaris 1,3 VVT, 64kW, r.v.2007
ex:Ford KA City 1,3 44kW, r.v.2001
ex: Mitsubishi Carisma 1,6 16V, r.v.1999
jaj ty mas kombik.. to ja mam lahsie..v sedane mi nikto nebude cumiet ako to vyzera ..no osvetlenie noh som si dorabal na kazkom aute a je to parada ked ti nieco spadne k noham a hladas to podla hmatu vecer .. asi to potiahnem od stropneho svetla aby som to vedel vypinat ked napriklad nieco robim a musim mat dlho otvorene dvere.. povodne som to chcel napojit na osvetlenie dveri.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost