Girls tuning
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
dybys nekam odjel, nemohl by sis se mnou psat =)) a to by byla vecna skoda =DDD (a Skodu nebrat, Toyota rulez )Komanche píše:napriklad ted ale nastesti nikam nejedu... nakonec kam bych jezdil, fsude dobre tak co domaKomanche píše:tak to je uplne nejlepsi varianta
obcas bych to taky potreboval
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No jasny =) to bylo z Coz takhle svatba princi =) "Kdyz se nacancaaam, kdyz se nacancaaam, kdyz se nacancaaam...a svet mi s radosti tleska, jsem roztomila a hezka...kdyz se nacancaaam, kdyz se nacancaaam, kdyz se nacancaaaam..." =D nebo tak nak =))) jesi si jeste eeee Babetku dobre pamatuju =DDKomanche píše:to jo, respektive to ne
se budou insi divit co tu je zase nacancano, ale co
nacancaaaaam nacancaaaaaaaam, to byla naka pisnicka ze jo
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
zadnej pametnik =))) na to sem moc mlada =))) ale to davali svyho casu furt, dokonce sem to mela nahrany snad =))) taxi to pamatujuKomanche píše:kua Artie Ty jsi uplnej pametnik (tak to ja sem uz asi nad hrobem ze)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No, me to prijde jako docela rozdil, dyz se na neco vzpomina, preci jenom, dyz ja jsem se narodila, Ty uz jsi sel do skoly...a to je docela velkej rozdil =DKomanche píše:ja myslim ze se to zas tak menit moc nebude, ne? ten vekovej rozdil
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
ROFL =))) taxem se fakt dobre pobavila takhle ve 2 v noci =) BTW rasy mam pekny, nepotrebuju maybeline (nebo jaxe to menuje... =) )Komanche píše:moznha se tak narodila, mozna je to mejbelin
ehm nic lepsiho me nenapadlo