Jemne hrkanie zo spodku auta pri prejazde malych nerovnosti.
- waterford26
- Manager Týmu
Jemne hrkanie zo spodku auta pri prejazde malych nerovnosti.
Cauko.. snazil som sa tu najst nieco co by mi pomohlo vyriesit moj problem ale nic tu take nevidim na fore, tak zakladam temu. Pri jazde cez velmi jemne nerovnosti na ceste(napr. panelova cesta) mi nieco slabo klepe-hrkoce od motora/zaciatku vyfuku.. odtial odniekial..neviem presne lokalizovat odkial to presne ide. Zaujimave je ze napriklad pri prejazde vacsich jam alebo retarderov nic nepocut. Stabilizatori su ok.. spodny a vrchny kryt motora-pevne prisrobovane. Este ma napada tepelny stit niekde nad vyfukom ale dam si poradit co by to mohlo byt, ak sa s tym uz niekto stretol. Vopred dik.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

- waterford26
- Manager Týmu
- waterford26
- Manager Týmu
no stabilizatori som kontroloval normalne v servise na zdvihaku.. ziaden naznak poskodenia alebo zvuku. Toto neni stabilizator.. mal som par krat prdnuty stabilizator a aj zlomeny ale to bilo viac ako to co pocujem teraz.. a hlavne to bilo pri prejazde vacsich prekazok. Ale este to pozrem pre istotu..dik 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.

- waterford26
- Manager Týmu
mne tiez nieco jemne hrkotalo,ked som mal okno zavrete tak to nebolo pocut ale ked bolo otvorene tak to hrkotalo.Zdalo sa mi ze to ide z predu ale nakoniec to islo zo zadu.Dal som dole zadne koleso a potukal som rukou po strmeni a ozval sa presne ten zvuk.Hrkotali tycky na strmeni vo voditkach,stacilo tam natlacit viac vazeliny. Netvrdim ze to mas aj ty ale pozriet to mozes-staci pobuchat dlanov po strmeni.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
Mám asi stejný problém na své T22, už to řeším asi rok. Zatím jsem měnil kvůli tomu jen tyčky stabilizátoru - to nepomohlo, uložení bylo ok. Nic uvolněného není. Je to slyšet pořádně při cca 50 km/h na kočičích hlavách, jinde jen občas. Není to vůbec slyšet v interiéru. Zatím koumám, že to bude někde kolem katalyzátoru.. Pokud by jsi k něčemu došel, tak prosím napiš!
- extremehany
- Věčnej rejpal
já měl podobnej problém, když mi upadl na mondeu ten krycí plech co je nad výfukem, upadlo to z jednoho držáčku a pak to takhle ťukaloNohis píše:Mám asi stejný problém na své T22, už to řeším asi rok. Zatím jsem měnil kvůli tomu jen tyčky stabilizátoru - to nepomohlo, uložení bylo ok. Nic uvolněného není. Je to slyšet pořádně při cca 50 km/h na kočičích hlavách, jinde jen občas. Není to vůbec slyšet v interiéru. Zatím koumám, že to bude někde kolem katalyzátoru.. Pokud by jsi k něčemu došel, tak prosím napiš!
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- waterford26
- Manager Týmu
Vyzkoušej, jestli to neztichne, když máš při jízdě lehce sešlápnutou brzdu. U mojí T27 je dost špatně vyřešené uchycení brzdových třmenů a při jízdě po nerovnostech to může drnčet (dokud nesešlápneš brzdu). Je tam malinká vůle na těch tyčkách, po kterých se pohybují, která stačí na to, aby to drnčelo. Brzděním se vůle vymezí a je ticho ....
T 27 Avensis 2,2 D-4D 150k Combi
Premium
Premium