Jedine co je na aute trochu znat zvysena spotreba a pri akceleraci takova hlucha mista. Jako by chvilku chtela a chvilku ne. Vim ze jsem to moc dobre nepopsal ale budu vdecny za kazdou radu:-) Zda katik ci lambda atd
 Jedine co je na aute trochu znat zvysena spotreba a pri akceleraci takova hlucha mista. Jako by chvilku chtela a chvilku ne. Vim ze jsem to moc dobre nepopsal ale budu vdecny za kazdou radu:-) Zda katik ci lambda atd  Dekuji
 Dekuji Jedine co je na aute trochu znat zvysena spotreba a pri akceleraci takova hlucha mista. Jako by chvilku chtela a chvilku ne. Vim ze jsem to moc dobre nepopsal ale budu vdecny za kazdou radu:-) Zda katik ci lambda atd
 Jedine co je na aute trochu znat zvysena spotreba a pri akceleraci takova hlucha mista. Jako by chvilku chtela a chvilku ne. Vim ze jsem to moc dobre nepopsal ale budu vdecny za kazdou radu:-) Zda katik ci lambda atd  Dekuji
 DekujiKoukni se nahoru tu v tomhle foru, je tam sticky od Libora. Levny to nebude, ale zase budes ready na turboAlby007 píše:To jsi me moc nepotesilCo vse je potreba udelat ?