Tady je aplikacka do Androida:
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
Takhle to funguje:
http://www.youtube.com/watch?v=KAqe_3hA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=AKRutqIy ... ure=fvwrel
Koupil "OBD to BT" a stahl tuhle aplikaci a funguje to jedna basen...rychlost z RJ, otacky, teplota chladici kapaliny, teplota vzduchu v sani, zatez motoru, pro oturbene motory tlak turba, tlak paliva a spoustu dalsich vychytavek, ktere v obycejnem N/A benzinovem Aurisu nevyuziju, ale je to supr a odezva je fakt rychla, je to se zpozdenim mozna 50-100ms )
Samozrejme to umi i diagnostiku, cist z RJ chyby docasne, permanentni i jejich reset, takze "no more" vyblikavani zavad na starsich vozech...
hlavni displej
Chladici kapalina, MAF, AirFlowRate, Zatez motoru, Otacky, Teplota v Katu(bank 1 senzor 1)
displej 2 - spotreba a co2 samozrejme naskoci az za jizdy
Okamzita spotreba, Dlouhodoba, Napeti, Tlak vzduchu, CO2, Teplota vzduchu v sani
sprintersky displej
0-100, rychlost, 1/4mile, 1/8mile, kroutak a kone
Udaje z ECU pres OBD do Android
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Udaje z ECU pres OBD do Android
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
No mel jsem napriklad Opel Tigra z roku 1997, u ktereho se dalo vyblikavat chyby a ma obd konektor...takze treba u tohodle auta
Lite verze neni spatna, ale je tam problem, ze u nekterych BT, se po ukonceni aplikace strasne zpomali telefon a jeho odezva a musis udelat restart, to byl zrovna muj pripad a proto pouzivam pro verzi, ktera ma o hodne veci navic + odstranene chyby(vyvoj lite verze je zastaven).
Lite verze neni spatna, ale je tam problem, ze u nekterych BT, se po ukonceni aplikace strasne zpomali telefon a jeho odezva a musis udelat restart, to byl zrovna muj pripad a proto pouzivam pro verzi, ktera ma o hodne veci navic + odstranene chyby(vyvoj lite verze je zastaven).
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak u inych automobiliek ano, ale toyota zacala pouzivat OBD az od roku 2000 na vsetkych modeloch ale na starsich mozes o OBD len snivat.
Ale to je v podstate jedno, pisal som to len preto aby niekto cely nateseny, ze bude moct citat chyby neutekal hned kupovat OBD to BT bez toho ze by si overil, ci OBD konektor vobec ma.
Ja osobne som s Lite verziou problem nemal ale je pravda, ze cena pro verzie je taka smiesna, ze nema velky vyznam tu nad tym polemizovat. Kazdopadne na vyskusanie je Lite verzia viac nez v pohode.
Ale to je v podstate jedno, pisal som to len preto aby niekto cely nateseny, ze bude moct citat chyby neutekal hned kupovat OBD to BT bez toho ze by si overil, ci OBD konektor vobec ma.
Ja osobne som s Lite verziou problem nemal ale je pravda, ze cena pro verzie je taka smiesna, ze nema velky vyznam tu nad tym polemizovat. Kazdopadne na vyskusanie je Lite verzia viac nez v pohode.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Aha, tak to mne nenapadlo, ze by takhle nekdo uvazoval.
Tak teda jeste opravuju - diagnostika pres OBD bude fungovat, jen tehdy, pokud mate v aute OBD konektor
Ja taky myslel, ze mi bude stacit lite, ale bohuzel jsem byl ten, kteremu se projevila chyba a tak jsem musel prejit na PRO.
viz:
* Update: A freeze/hang workaround has been found after a great amount of effort and is available in the full version in the General Preferences settings!
PLEASE NOTE! Any reports of hanging, freezing or reboots after quitting the app is due to a bug in HTC devices and Samsung Galaxy devices, this can be triggered by using the Pandora/Vlingo/Aldiko or other bluetooth-enabled apps. Thanks!
*The full version(after weeks of effort)has a workaround for the hang on exit issue that is caused by the bluetooth drivers on some handsets.
Tak teda jeste opravuju - diagnostika pres OBD bude fungovat, jen tehdy, pokud mate v aute OBD konektor
Ja taky myslel, ze mi bude stacit lite, ale bohuzel jsem byl ten, kteremu se projevila chyba a tak jsem musel prejit na PRO.
viz:
* Update: A freeze/hang workaround has been found after a great amount of effort and is available in the full version in the General Preferences settings!
PLEASE NOTE! Any reports of hanging, freezing or reboots after quitting the app is due to a bug in HTC devices and Samsung Galaxy devices, this can be triggered by using the Pandora/Vlingo/Aldiko or other bluetooth-enabled apps. Thanks!
*The full version(after weeks of effort)has a workaround for the hang on exit issue that is caused by the bluetooth drivers on some handsets.