Girls tuning
- igor čistič
- Navigátor
Jinak je to opravdu svérázný klub a na tuning jdou po žensku.
Dámě stačí se trochu uculit na votuzera, a ten už cpe na auto spojler jak sloní ucho.
Některá auta jsou i hezká, otázkou zůstává, na kolik se jednalo o práci děvčat nebo aspoň přestavbu dle jejich představ.
Mám podezření, že sposta aut bude prací i majetkem jejich poloviček. Ale nějak se začít musí.
Dámě stačí se trochu uculit na votuzera, a ten už cpe na auto spojler jak sloní ucho.
Některá auta jsou i hezká, otázkou zůstává, na kolik se jednalo o práci děvčat nebo aspoň přestavbu dle jejich představ.
Mám podezření, že sposta aut bude prací i majetkem jejich poloviček. Ale nějak se začít musí.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já tam taky kdysy občas zavítal a některý holky z tama znám i osobně a není to zas tak nejhorší ale je pravda že ty keci v pravidlech jsou drsný
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- igor čistič
- Navigátor
to ombre:ombre píše:2 igor, to jako na všechny členy
Je přeci důležitý, abys v tom měl pořádek .
Samozdřejmě, že myslím pouze ty, co mají v nicku ženské jméno.
Ale pokud by Ti to bylo líto, tak můžu udělat vyjímku.
Ne, dost, směřuji někam, kam nechci. Vyvěšuji bílý prapor a omlouvám se všem ostatním členkám, kterých se to dotklo.
Carina E 1,8i kombi "97"
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem PREJ, jsem holka a jesi chodit na pivo je znamka toho, ze jsem holka, tak ja radsi na vino =P A navic mam svy duvody, proc jsem nebyla na tom vasem pivnim srazu...ja zase byla na Celica srazu =PJimmi píše:Artie je prej taky holka, tak tu snad Desdemona není sama.
Sorry Desdemono, že jsem Tě podezíral
A pokud chce igor nakej dukaz, taxe muze optat useru: Alien, Kneza, TheEagle... vyber si =))) (i s bilym praporem, abys nemusel bejt paranoidni )
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- igor čistič
- Navigátor
Artie, tohle je nahrávka na smeč, ale já to neudělám, ačkoliv mám velké nutkání.Artie píše:Nejsem PREJ, jsem holka a jesi chodit na pivo je znamka toho, ze jsem holka, tak ja radsi na vino =P A navic mam svy duvody, proc jsem nebyla na tom vasem pivnim srazu...ja zase byla na Celica srazu =P
A pokud chce igor nakej dukaz, taxe muze optat useru: Alien, Kneza, TheEagle... vyber si =))) (i s bilym praporem, abys nemusel bejt paranoidni )
Carina E 1,8i kombi "97"
- igor čistič
- Navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jedno je pritel, druhy je nejlepsi kamarad, treti je kamos =) spala jsem jenom s jednim z nich, hadej s kerym...staci Ti to jako dostatecna odpoved?! =Pigor čistič píše:Artie, tohle je nahrávka na smeč, ale já to neudělám, ačkoliv mám velké nutkání.
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- igor čistič
- Navigátor