Kód: Vybrat vše
Jsem již vlastníkem Yariska, je to výborný vůz, ale vyskytla se potřeba dvou vozů v rodině, protože manželce se ježdění Yariskem docela začalo líbit. Tak jsem začal pokukovat po další Toyotě.
Tak takto začínal můj příspěvek z konce května a dnes jsem již hrdým majitelem 3D corollky E10 (díky, Tygře).
Obrázky:
Kód: Vybrat vše
http://charliech.rajce.net/Corolla/
- tachometr 118 tis. km

- motor 1.6, 84 kW (jede jak po másle-zatím)
- sportovní podvozek, viz foto, až moc tvrdý na naše silnice
- tmavé fólie na zadních oknech a zvláštní fólie na zadním oknu, taková poloprůhledná
- blinkry komplet v čirém plastu
- poslední díl výfuku Remus, naštěstí žádný křikloun, je slyšet až od 120 km/h
- reproduktory JBL (vpředu výškáče, vzadu 3-pásmové ovály, do předních dveří jsem nekoukal), mimochodem jak na to?
- tapecírunk v šedivé kožence a barevné látce, sedadla kombinace látky a černého mikroplyše, vše hodně zachovalé
- na zvedáku je vidět velmi málo zrezivělých dílů podvozku, karoserie absolutně bez rzi
- okna, zrcátka a nastavování reflertorů v elektrice, nastavování jasu palubovky
Zápory:
- sakra nemá klimu
- lehounce škobrtá trojka, převodovka je zjevně po opravě
- i přes poměrně tuhý podvozek mám pocit tlumičů v háji, ale to se teprve uvidí, jestli si až moc nevymýšlím
- spousty kabelů po předchozím audiosystému
- alarm nefunkční, po vypnutí klíčku zapalování se 3 krát ozve série zapípání, ale toť vše, dálková ovládání bez odezvy, viz obrázky, jde poznat typ alarmu? Rád bych, aby fungoval, že?

Takže teď budu shánět autoelektrikáře a penízky na další sezónu na elektrony.
P.S. pro severomoraváky, cestou z N. Jičína do Opavy se můžete stavit v Kuníně naproti kostelu před bývalou mlékárnou v autodílech Milníček, má docela dobré ceny a ještě je schopen lehce slevit, viz tlumiče Kayabo přední za 2000 a zadní za 2100. Tokika zhruba -200 až 300 Kč.
Doufám, že se potkáme na nějakém příštím srazu. Charliech