Yaris 3.generace - Toyota Touch multimediální systém
Yaris 3.generace - Toyota Touch multimediální systém
Prosím kdo máte tento multimediální systém, nedaří se nám přes bluetooth synchronizovat kontakty z mobilu - Sony Erricsson W610i. Nemůže mi někdo poslat naskenovaný návod k tomuto vybavení prosím?
Mohu ti to naskenovat, ale obávám se že ti to nepomůže. Problém je dle mého soudu v multimediálním systému který zřejmě v plném rozsahu podporuje pouze nové telefony. Například u iPhone se mi zadařilo bez jakýchkoliv potíží seznam synchronizovat, ale u starší Nokia 3110 classic to nefunguje i kdybych se na hlavu postavil.
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
Ten manuál má 200 stran, tak ho celý skenovat nebuduAhoj, za kopii budu moc ráda. Díky moc!
Podíval jsem se kde může být problém a našel příčinu:
Kód: Vybrat vše
INFORMACE
• Tento systém podporuje následující služby.
• Specifikace Bluetooth® Ver. 1.1 nebo vyšší . ,_, (Doporučeno: Ver. 2.1+EDR nebo vyšší) ® Profil
• HFP (Hands Free Profite) Věr. 1.0 nebo vyšší (Doporučeno: Ver. 1.5 nebo vyšší) Toto je profil umožňující hands-free telefonní volání použitím mobilního telefonu nebo sluchátek. Má funkci odchozího a příchozího volání.
• OPP (Object Push Profile) Ver. 1.1 nebo vyšší Toto je profil pro výměnu údajů telefonního seznamu. Když má Bluetooth® telefon PBAP a OPP, OPP nelze používat.
• PBAP (Phone Book Access Profile) Ver. 1.0 nebo vyšší Toto je profil pro přenos údajů telefonního seznamu.
•Jestliže váš mobilní telefon nepodporuje HFP, nemůžete registrovat Bluetooth® telefon a používat služby OPP nebo PBAP individuálně.
Jaké profily má tvůj telefon zjistíš z druhé naskenované stránky kterou připojuji.
Řešení: pořídit jiný mobil se správným profilem
edit: připojování pdf souborů tu nefunguje, tak přikládám odkazy na obrázky zde

Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S