Jen jsem se chtěl zeptat: v autě bylo z povinné výbavy všechno, až na žárovky a pojistky. Existuje na toto auto nějaká sada a kolik stojí? Případně máte někdo link?
Ne ne!Jelass píše:
Jestli jsi tam měl jinak pv, tak to vypadá, že jsi kupoval od Němce a ne od Turka![]()
Tak to ja mam s nemci opacnou zkusenost. Kupoval jsem novy auto u neofic. dealera a predaval mi ho syn majitele. Ani kafe nenabidnul, kamenny vyraz v ksichte a kdyz mi mel vratit 58 euro, tak pres pul stolu HODIL jen 50, tech 8 se neobtezoval hledat i kdyz stejne bych mu je nechal. Predem rikal, ze moc anglicky nemluvi, tak jestli byl z toho nejakej rozhozenej... Byli jsme tam 3 a vsichni jsme se shodli na tom, ze se choval jak kokotstani píše:Ne ne!Jelass píše:
Jestli jsi tam měl jinak pv, tak to vypadá, že jsi kupoval od Němce a ne od Turka![]()
Žádný Turci. Ta firma byla čistě německá, zaměstnanci jen němci - přímo dealer a servis Toyoty - jo, to jsem vlastně zapomněl napsat, že to bylo koupený přímo od autorizovanýho prodejce a servisu Toyoty, auto bylo tedy přezkoušené a s 1-roční zárukou. Právě ta sleva byla, že to bude bez té záruky. A to auto tam dal zákazník, který tam jezdil na pravidelný servis a koupil si tam zase jinou Toyotu
Navíc ten velice vstřícný šéf - tady máte všechny klíčky od auta a běžte si dozadu na(otevřený) dvůr prohlédnout auto a vše vyzkoušet dle libosti. Ptám se "na jak dlouho"? "Jak dlouho jen chcete, nechte si čas", říká on. Nakonec nám dal ještě nějaké dárky, vč. firmní láhve sektu. U nás něco nevídaného. A obsluhoval nás přímo šéf a majitel.
Prostě čistě německá firma, nový pěkný areál se showroomem a servisem.
Kdyby někdo chtěl info, tak je to tady, asi 100km od francouzkých hranic.
m
P.S.: ty žárovky(je to vlastně sada žárovek a pojistek) už mám. Měli to v krámu vedle práce, před chvílí jsme tam zaskočil.
Ty jo, tak to byli nějací drzouni. Ale to je všude stejný, všude se najdou dobrý a špatný firmy, stejný je to s lidma.kadel píše: Tak to ja mam s nemci opacnou zkusenost. Kupoval jsem novy auto u neofic. dealera a predaval mi ho syn majitele. Ani kafe nenabidnul, kamenny vyraz v ksichte a kdyz mi mel vratit 58 euro, tak pres pul stolu HODIL jen 50, tech 8 se neobtezoval hledat i kdyz stejne bych mu je nechal. Predem rikal, ze moc anglicky nemluvi, tak jestli byl z toho nejakej rozhozenej... Byli jsme tam 3 a vsichni jsme se shodli na tom, ze se choval jak kokot
Právě že tam rozdíl ve spotřebě je, proto je ten 1.8 žádanější. Navíc platíš menší pojištění.Jelass píše:Když chceš specifickou Toy., tak se výsledku 23 nesmíš divitJá osobně bych možná radši už 2.0, ten rozdíl ve spotřebě nebude takový, ale jinak máš krásný povoz.
Jakej tam je papírovej rozdíl? a za kolik jsi jel z D?stani píše: To samou specifiku jsem zadával i u Octavie i u Passata.
Jenže ty Avensis nikdo neprodává, nikdo se jich nezbavuje a proč asi...?
Jasně, je třeba počítat se vším. Proto v příspěvku výše píšu, že chválím, ale nechci to zakřiknout(!)Jelass píše:
Počkej, aby jsi nepřechválil
Ano, máš pravdu, je to v kopci.CommonUser píše: Ano je to o ludoch, ale ja som v Calwe bol "nahodou" tiez. Je to trochu v kopci, ak si dobre pamatam.