po nastartování studeného motoru jsou volnoběžné otáčky 1200,po zahřátí a po ujetí několik kilometru se srovnají na 800?
Jako by se baterie dobyla

Toyota Corolla Verso 2,2 100kw 2006
neboj budou max. 1200 a jak pisou, pak si podle teploty padnou na 800. Ber to jako autom. sytic.Roman Jašek píše:Přesně tak, v zimě Ti budou otáčky klidně sahat i k hodnotám 1800, tak se nelekni, po zahřátí cca 2-3 minut padnou tam kam mají...(aspoň u mě tak)
mě taky nastavovali na druhém autě spodní volnoběh diagnostikou, nechtělo to startovat.waterford26 píše:ten vysoky ma nejak moc netrapi.. to ma aj kamos na 1,6vvt-i.. skor som myslel ten po zahriati motoru. Chcel som si trosku napnut plynove lanko a tym to jemne doladit aby sa pri volnobehu zvysili ale pocul som ze sa to robi cez diagnostiku..tak si to tu overujem ci je to tak..aby som do toho zbytozne nekafral
Ma tenhle motor skrtici klapku? Pokud jo, tak vycistit. Stejne problemy jsem mel u drivejsich aut a tohle vzdy pomohlo.waterford26 píše:Ja mam otacky po starte na 1600 a ked sa motor zahreje tak klesnu az na 650 co sa mi zda dost malo. Citit pri tom vibracie akoby chcel motor kazdu chvilu zdochnut. Neviete ci sa to da nastavit na vyssiu hodnotu?..trebars 750.
Mne toto robil na starom 2.0 spinavy "nasavaci" ventil (neviem presne ako sat vola), stacilo vykrutit, precistit liehom a uz to frcalo.hudyss píše:Ja mel predtim problem na P307 a tam me padaly otacky, ze me to i obcas chciplo treba na krizovatce, kdyz jsem pred ni dobrzdil. Po vycisteni klapky byl pokoj.