Problem co s tím?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
KlobiO
Navigátor

Problem co s tím?

Příspěvek od KlobiO »

Praskl mi držák na motoru z leve strany u řemenu..tak 5cm díra..kde seženu prosim vás celý levý kryt držák silenbloku motoru nebo jak se to celý jmenuje..díky
Petan
Řidič

Re: Problem co s tím?

Příspěvek od Petan »

KlobiO píše:Praskl mi držák na motoru z leve strany u řemenu..tak 5cm díra..kde seženu prosim vás celý levý kryt držák silenbloku motoru nebo jak se to celý jmenuje..díky
jakej motor jaký auto??? :?:
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
namestekw123
Navigátor

Příspěvek od namestekw123 »

To vetsinou nepraska jedine snad pri bouracce ty drzaky jsou pevne a dost vydrzej. ja mam na naftaku litinovej kterej bejva kregci a nepraskl ani pri nehode co to auto dostalo z obou stran. hlinikovej by se nechal klidne svarit. pokud je to starsy typ corolly tak ty budou k sehnani starsi z vraku. novej bude asi drahej.
KlobiO
Navigátor

Co mam

Příspěvek od KlobiO »

Mam Toyotu Corollu D4D E12.. litinovej nebo ocelovej? nevim jaky tam original..jen jsem mel tuklej zadek ale to byl original naraznik ted tam mam spoiler..zepredu nic :-) jo na vrakoviste zavolam ale a v UT zda tam neco maji bud doufat jinak nvm kde to sehnat tu levou stranu: to je drzak silentbloku na motoru + ten kryt plastovej myslim ze tak cely..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“