Problem co s tím?
Problem co s tím?
Praskl mi držák na motoru z leve strany u řemenu..tak 5cm díra..kde seženu prosim vás celý levý kryt držák silenbloku motoru nebo jak se to celý jmenuje..díky
Re: Problem co s tím?
jakej motor jaký auto???KlobiO píše:Praskl mi držák na motoru z leve strany u řemenu..tak 5cm díra..kde seženu prosim vás celý levý kryt držák silenbloku motoru nebo jak se to celý jmenuje..díky
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
- namestekw123
- Navigátor
To vetsinou nepraska jedine snad pri bouracce ty drzaky jsou pevne a dost vydrzej. ja mam na naftaku litinovej kterej bejva kregci a nepraskl ani pri nehode co to auto dostalo z obou stran. hlinikovej by se nechal klidne svarit. pokud je to starsy typ corolly tak ty budou k sehnani starsi z vraku. novej bude asi drahej.
Co mam
Mam Toyotu Corollu D4D E12.. litinovej nebo ocelovej? nevim jaky tam original..jen jsem mel tuklej zadek ale to byl original naraznik ted tam mam spoiler..zepredu nic
jo na vrakoviste zavolam ale a v UT zda tam neco maji bud doufat jinak nvm kde to sehnat tu levou stranu: to je drzak silentbloku na motoru + ten kryt plastovej myslim ze tak cely..