nikdo mi nedovedl říct správně rozteč i ET........
díky
Konfigurátor vzhledu auta s alu disky
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Napis presne co je to za auto, Toyota Corolla Verso? Toyota Verso S? Toyota Avensis Verso? Toyota Yaris Verso?miv píše:nikdo mi nedovedl říct správně rozteč i ET........
díky
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Re: Konfigurátor vzhledu auta s alu disky
Na Toyotu Auris TS, 1,6 Valmatic, chci koupit ALU disky. Ne v Toyotě. Z techničáku vyčtu 16 x 6,5 J, což je málo. Bohužel jsem si při přezouvání
neofotil údaje na disku.Nahoďte mě další údaje pro koupi disku, díky.
Původně jsem chtěl alu od prodejce Toyota, měl jsem představu o kvalitě. Ale při výměně letní/zimní pneu jsme z jednoho disku odlepili
pěkně dlouhý vyvažovací pásek, a u nové gumy tam šel také. Další disk se také dost vyvažoval. Za tu cenu bych předpokládal větší kvalitu.
neofotil údaje na disku.Nahoďte mě další údaje pro koupi disku, díky.
Původně jsem chtěl alu od prodejce Toyota, měl jsem představu o kvalitě. Ale při výměně letní/zimní pneu jsme z jednoho disku odlepili
pěkně dlouhý vyvažovací pásek, a u nové gumy tam šel také. Další disk se také dost vyvažoval. Za tu cenu bych předpokládal větší kvalitu.
Auris Touring Sports 1,6 Valvematic 6M/T, Active+Business+Comfort+Desing, 2014