Opravuje se,nebo se raději kupuje nový????
Me kdyz odesla baterka, tak se nekde z motoru ozyvalo jen takove celkem hlasite cvakani, spis nez chrceni.Piotro píše:mi podobne se chovalo, byla to baterka odesel jeden clanek, tak pri startu napeti kleslo, a civka odpadla napeti se zvedlo a opet se snazil startovat, jenom strilelo, vymena baterky to vyresila.
mohou to byt take kontakty na starteru nebo na baterce, nebo vadnou baterkou.
predpokladam, ze problem bude v startery. Takto sa prejavuje pokazeny starter. Skus nasledujuci test. Ak Ti to cvakne, tak jemne poklep po startery a uvidis, ci nastartujes. Ak ano, tak to bude on. To poklepanie niekedy pomaha. Potom to este vidim na slabu bateriu.wilcak píše:Zdravím všechny toyoťáky!
Dnes mi vznikl problém se startovaním u mé corolly.Po nastartování a ujetí 3km,jsem vypnul motor.Po cca 15min.,chci nastartovat a jenom slyším přibližně dvojí cvaknutí s mot.prostoru.Zkouším ještě tak 2x a asi po třetí jsem nastartoval.Poté jsem opakovaně startoval a o.k.Ujedu opět 3km,vypnu motor,a když chci nastartovat,tak zase jenom cvakání.Poté jsem opět nastartoval.Ps:Při každém pokusu o start došlo k rozsvícení všech kontrolek.