Zkoušej i na netu u autorizov. prodejců v sekci ojetá. Já jsem právě tam nalezl Carinu, kterou tam postavila paní, když jí umřel manžel. Někdy tam dají pěknou Toyotu i protiúčtem. Ale pokud máš nervy na papírování, tak v Německu koupíš pěknou. Tady je to ale jednoduchší, jen musíš na malém CZechkocourkovském trhu víc hledat. Ale zase kdo hledá, najde.Twity píše:Cau ne. Dival sem se zatim jenom u nas a tady je to propadak. Nikdo uz se nezbavuje dobreho kusu (taky nema proc ze). Zacnu se divat po nemeckych inzeratech... A kupovat nejaky vrak tak to raci koupim Skodu penez
Přeji hodně štěstí. Z toho co popisuješ jsi možná udělal unáhlený krok, ale co už.Twity píše:Cau
Tak sem se nastval a koupil jednu carinu, sice to neni to co jsem si predstavoval ale co uz. Je to sedan 94rok. 1,6 16V 85KW. Na tachaci je 280tis, ale na rozvodech je napsano 350tis 12 07
. Nastesti je karoserie vpohode, bylo to garazovane. Je tam spousta much ktere se budou muset odstranit. Napr. zadni prave okno nejede(nezkoumal jsem duvod). Nevim jestli je to chyba ale z prostrednich vydechu topeni jde jenom studeny vzduch. Budu muset dat novy chladic, udelat rozvody, svicky, samozrejme vsechny naplne i prevodovka. Nato ze sem s nim dojel 220km domu tak se s tim jelo celkem vpoho. Svezeni nebylo spatne ale pri vyssi rychlosti na dalnici uz se trochu vlnilo. A pri vyssich rychlostech bylo rizeni az moc z lehka (v malych rychlostech se spatne vraci). Je to prece jenom uz babicka. Jinak vsem dekuji hlavne Idahovi za spolupraci.
Jak resite zrcatka? ve tretine vidim auto a jsou nadoraz. Pro me je to malo.
@alf3003: ani jsem toho pana neresil cos psal.
@Idaho: zrcatka v elektrice to nema.
Twity píše:@zmaxxx: Je to mozne ze sem se prehmatl ale co uz, jestli par let bude slouzit tak to jde. Jak tak litam po trhu ojetin nejaky mesic, tak v dnesni dobe opravdu tech carin je malo a sem tam se ukaze par kousku. Takze si clovek nema z ceho vybrat poradne. Je to prece uz jenom vic jak 14 let stare auto. Dnes je doba kdy prvni a druhy majtel uz neprodava. To bylo tak pred 3-4 rokama. S opravama se pocitalo. Kdybys videl jake vraky se prodavaji na trhu a stejne sou za 5 dni pryc...No cena byla 25. Ale uvidime co me na to v patek rekne mechanik.
Foto hodim jak to bude mozne. Inzerat je smazany. Reknu to tak , (doufam ze se Idaho nebude zlobit) Kdyz jsme byly na Pracharne tak chteli za carinu 39tis. Jak to idaho prohledl tak opravy hlavne na podvozku by delali cca 16 tis. Z velke casti to byly tlumice. Jestlize sem koupil za 25, a dam do toho 30, tak budu spokojeny. Ma to jednu vyhodu, spousta novych veci znamena ze se nepokazi napr za rok.
Celkove to vypada ze majtel nechtel investovat do oprav tak se toho raci zbavil(kdyz mel v garazi audinu
) Sak poreferuju pozdeji.
P.S. Nekaz me radost
@Stan: no ja bych rekl ze cim bliz jsi k volantu tim lip bys mel videt. Ale me vadi aji leve. Kdyz sem na dalnici predjizdel tak se me zdalo ze je tam hodne mista ktere vedle sebe nevidim. Proste tretina zrcatka zaplacana autem. Sem zvykly ze vidim jenom kliky.![]()
Jeli jsme tam Oktavkou 01, 1,9 TDI, 66kW @ 90 kW (udajne) po cipu, 280 tis na tachaci (skutecnych), taky bych si nechal libit.
Taky ti preju hoodne kilometrů.zmaxxx píše:
Ani v nejmenším ti nechci kazit radost
Jen si nedokážu představit, že bych za tu svou (Idaho Ti může poreferovat - nemám vrak) chtěl 35k
Přeji Ti z celého srdce mnoho a mnoho ujetých km bez problémůCarina je prostě dobrá volba.
Zbyněk