Michi - za mokra trochu kloužou, ale současné počasí je - buď sucho nebo hektolitry deště, takže kloužou i jiný, rozhodně 70 tis km a stále jedou

ostatní nebrat, hlavně ne made in asia

01/2012
 01/2012Čau.mifo píše:Vytahujem tuto diskusiu o5 do popredia, xcem si kupit letne pneu, mam zaujem o Michelin, mal som ich na starej kare a bol som s nimi spokojny.
Ale co ma trapi je to, nikde som nenasiel vysvetlenie, co znamena na Michelinoch Energy Saver 185/60/R15 84H doplnujuci kod DT1 a GRNX, niekdedy je to spolu, niekedy raz to raz ono.
Inac na yarisa sa odporuca prave DT1.
A kde sa daju kupit najlacnesie? Zatial som nasiel od 1900-2300,- Czk.
 ) musi platit po celom plášti alebo stači v strede?
 ) musi platit po celom plášti alebo stači v strede? Ale  niektoré pneu majú aj také farebné čiarky v dezene,podla ktorých vidieť ,že už je potrebne kupiť nové. Ale ja osobne som to ešte nevidel.Nemal som tu česť zničiť pneu ani na jednom aute ktoré som kedy vlastnil. Vždy som auto predal skôr,než bolo nutné meniť pneu
 Ale  niektoré pneu majú aj také farebné čiarky v dezene,podla ktorých vidieť ,že už je potrebne kupiť nové. Ale ja osobne som to ešte nevidel.Nemal som tu česť zničiť pneu ani na jednom aute ktoré som kedy vlastnil. Vždy som auto predal skôr,než bolo nutné meniť pneu