Dúfal som, že ma to nepostihne, ale....začalo to štartovaním na 2-3 pokus a potom už "tma"... Mal som v ten deň šťastie, lebo pol hodinu pred tým som sa s mojou Ravkou brodil blatom v lužnom lese niekde v miestach kde rieka Tisa priteká na nače územie....
Tých, ktorých problém s SCV ventilmi postihol je už viac. Nebudem to tu rozpisovať, lebo to má asi u každého rovnaký priebeh.
Chcem sa len spýtať, či ste počuli o nových SCV ventiloch s kevlarovými komponentmi. Kupoval som ich v servise Toyota v Košiciach (pár 230 eur). Vraj ide o zlepšenie kvôli "notoricky" známej vade... Ak má iekto skúsenosti, dajte info.
SCV
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: SCV
tak ti nevím, ceská tooypta zase roznáší že ty nové mají "diamantové hroty"jano píše:Dúfal som, že ma to nepostihne, ale....začalo to štartovaním na 2-3 pokus a potom už "tma"... Mal som v ten deň šťastie, lebo pol hodinu pred tým som sa s mojou Ravkou brodil blatom v lužnom lese niekde v miestach kde rieka Tisa priteká na nače územie....
Tých, ktorých problém s SCV ventilmi postihol je už viac. Nebudem to tu rozpisovať, lebo to má asi u každého rovnaký priebeh.
Chcem sa len spýtať, či ste počuli o nových SCV ventiloch s kevlarovými komponentmi. Kupoval som ich v servise Toyota v Košiciach (pár 230 eur). Vraj ide o zlepšenie kvôli "notoricky" známej vade... Ak má iekto skúsenosti, dajte info.
.. mam takový pocit že nás Toy tahá za nos a budou uplne stejné