do 2006 bez, přes 2006 sTango píše:ok děkuju. Snad to klapne. Oni se dělali dva modely jeden s druhý bez filtru? Tohle opravdu nevím
Toyota Avensis 2 D-4D
- extremehany
- Věčnej rejpal
Tohle není tak docela pravda - neřídí se to rokem výroby, ale podle toho, pro kterou zemi to auto bylo vyrobené. Tuším že pro Německo, Belgii a podobně, to bylo s DPF ... v ČR a další "východní" trhy bez DPF. To, jestli daný vůz má tenhle filtr, zjistíš podle VIN, nebo pohledem pod auto na jeho výfukové potrubíextremehany píše:do 2006 bez, přes 2006 sTango píše:ok děkuju. Snad to klapne. Oni se dělali dva modely jeden s druhý bez filtru? Tohle opravdu nevím

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
nevidim ekonomicky zmysel menit auto, ktore poznas a vies, ze je v poriadku za nejake 5 rocne ine...Tango píše:Subaru Outbeck 2,5 121kw, r.v. 2004 v AT. Jestli má někdo zájem mile rád mu dodám max. možný počet informací![]()
Proto jsem se rozhod pro Toyotu a taky jsem ji před tím chtěl, ale vyzkoušet nepoznané bylo silnější. Teď je to nutnost k finančnímu rozpočtu v dnešní době
tak já si dovolím, to okopírovat z našich stránek
tak já se to budu snažit rozvézt. Avensis bude žrát míˇm a je jasný, že víc najedem. Servis a vše okolo bude plus mínus stejný, ale splátka která teď činí 9320kč plus spotřeba 5000kč a nikam nejedu je smrtící. Holka roste chceme ji dopřát a né sedět na zadku doma říkat ok mám Subaru.
Neříkám, že člověk nemá peníze na to, ale jízdní dostupnost je pro naši rodinu omezená. Proto to řešíme tímhle způsobem.
Subaru vždy bude nejlepší a jedinečné a 100% si ho pořídíme do budoucna, ale teď momentálně je to neůnosné.
Jinak pojistky na autě, které je na úvař nelze předělat, takže teď jsem se bavil s pánem ohledně Avensise a jak píše Ozzy budu na půlce co mám těď. Bum 10 000kč/ doma. Splátka bum kolem 6500kč bum 36 000/rok doma. Když si to sečtu tak je super dovolená a ještě zbyde na servis.
Když bude křeček a jezdit rozumně, tak měsíčne projedem 3000kč, což dělá roční úsporu 24 000kč / ročně.
Suma sumárum 70 000kč ročně :670: tedy co jsem ročně projel jsem za 3.roky a dva měsíce utratil + - 220 000. To mám zaplacený Avensis. Další roky jen do plusu. To je ten důvod, že jsem byl donucen to dát na papír a začít počítat. Před rokem byla situace jiná a neřešili jsme to, teď už je to za hranicí únosnosti.
To je ten problém, když něco vyděláš tak skoro všechno nechci vrazit do auta.
Mám dvě děti, ta starší se chystá na vysokou, ta menší do školy atd.
Prostě je to důvod finanční nic jiného. Je to najednu stranu blbosto, ale to co ušetřím mi vynahradí Toyota
Věřím tomu, že invaestice budou aspoň ze začátku rozhodně nižší, prostě proto jdu do Toyoty je to dobrý auto a taky velmi spolehlivý. Prorot jsem se chtěl ještě tady optat na nějaký další věci. Taky si to nechám přitáhnout od člověka, který je u nás ve fabrice známí, že tahá dobrý auta a jsou spolehlivý. Jedná se vždy o auto se serviskou a po prvním majiteli a vždy z prodejny té značky, takže by to mohlo být ok
tak já se to budu snažit rozvézt. Avensis bude žrát míˇm a je jasný, že víc najedem. Servis a vše okolo bude plus mínus stejný, ale splátka která teď činí 9320kč plus spotřeba 5000kč a nikam nejedu je smrtící. Holka roste chceme ji dopřát a né sedět na zadku doma říkat ok mám Subaru.
Neříkám, že člověk nemá peníze na to, ale jízdní dostupnost je pro naši rodinu omezená. Proto to řešíme tímhle způsobem.
Subaru vždy bude nejlepší a jedinečné a 100% si ho pořídíme do budoucna, ale teď momentálně je to neůnosné.
Jinak pojistky na autě, které je na úvař nelze předělat, takže teď jsem se bavil s pánem ohledně Avensise a jak píše Ozzy budu na půlce co mám těď. Bum 10 000kč/ doma. Splátka bum kolem 6500kč bum 36 000/rok doma. Když si to sečtu tak je super dovolená a ještě zbyde na servis.
Když bude křeček a jezdit rozumně, tak měsíčne projedem 3000kč, což dělá roční úsporu 24 000kč / ročně.
Suma sumárum 70 000kč ročně :670: tedy co jsem ročně projel jsem za 3.roky a dva měsíce utratil + - 220 000. To mám zaplacený Avensis. Další roky jen do plusu. To je ten důvod, že jsem byl donucen to dát na papír a začít počítat. Před rokem byla situace jiná a neřešili jsme to, teď už je to za hranicí únosnosti.
To je ten problém, když něco vyděláš tak skoro všechno nechci vrazit do auta.
Mám dvě děti, ta starší se chystá na vysokou, ta menší do školy atd.
Prostě je to důvod finanční nic jiného. Je to najednu stranu blbosto, ale to co ušetřím mi vynahradí Toyota

Věřím tomu, že invaestice budou aspoň ze začátku rozhodně nižší, prostě proto jdu do Toyoty je to dobrý auto a taky velmi spolehlivý. Prorot jsem se chtěl ještě tady optat na nějaký další věci. Taky si to nechám přitáhnout od člověka, který je u nás ve fabrice známí, že tahá dobrý auta a jsou spolehlivý. Jedná se vždy o auto se serviskou a po prvním majiteli a vždy z prodejny té značky, takže by to mohlo být ok

kdo na to máte náladu, tak si to klidně přečtěte je to tady http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=1958, taky jsem byl přemlouvám, ale prostě ekonomika je neúprosná. Jednou až se to vše překoná, bude zase Subaru minimálně WRX ,Stejně je to otázka tak 10.let a to je dlouhá doba.Toyota je dobrý auto a je mi velmi blízká. Prostě se mi líbí. 

tohle je moje autí http://www.sauto.cz/osobni/detail/subar ... oFrom=list 

och ale 11,5L kombinovana je teda dost...Tango píše:tohle je moje autí http://www.sauto.cz/osobni/detail/subar ... oFrom=list

Avensis/T25/2.0/D-4D/2007/Liftback