Toyota Avensis 2 D-4D
Toyota Avensis 2 D-4D
Zdravím všechny,
po dlouhé době jsem se rozhod, že přejdu od jednoho japonce k druhému a chtěl bych se zeptat na co si dát pozor při koupi D-4D.
Chtěl bych si nechat dotáhnout modelový rok 2007 Avensis combi motorizaci 2,0.
Chci rodinný vůz na přesuny a každý den do práce.
Díky za veškére info.
po dlouhé době jsem se rozhod, že přejdu od jednoho japonce k druhému a chtěl bych se zeptat na co si dát pozor při koupi D-4D.
Chtěl bych si nechat dotáhnout modelový rok 2007 Avensis combi motorizaci 2,0.
Chci rodinný vůz na přesuny a každý den do práce.
Díky za veškére info.
- extremehany
- Věčnej rejpal
Já to mám jasně vybraný, už jsem čet že 2,0D-4D je prostě rodinný dostavník a o to mi jde.Je to prostě dle toho co jsem vyčet taková dobrá volba an pohodové ježdění atd. Jedná se mi jak vydrží dvouhmota,spojka,stabiky atd.
Dobrá přiznám se
prodávám Subaru a pořizuji su pohodový vůz na pohodé ježdění. Hlavně z finančních důvodů a nechce se mi po 3.měsících vrazit do Avensise 30 000kč. Proto se vás ptám jako starých pardálů jak to je s tímhle autíčkem. Jestli to má větší výdrž nebo menší, taky jak je to s filtrem pevných částic u toho to modelu? Nebo prostě jestli to je stejný jako u všech, krátká trasy nic moc a občas to protáhnout po dálnici na stabilní rychlost.
Taky bych se chtěl zeptat jestli se rozsvítí nějaká kontrolka na ten filtr, prostě takový zaučení do všeho
Prostě všem předem moc děkuju

Dobrá přiznám se

Taky bych se chtěl zeptat jestli se rozsvítí nějaká kontrolka na ten filtr, prostě takový zaučení do všeho

Prostě všem předem moc děkuju

Jasne sleduji
hele ja mam jen 85kW, dle recenzi nejhorsi volba pro Avensis. Ale ja si nestezuji, mam pres 150tis a Avik jezdi jedna basen. Me se spis zda, ze se tu vesmes resi zavady na D-Catech. A pokud jde o ruzne nazory, tak se rika, ze nejlepsi volby jsou 93 a 110. Kolega ma 110 a jede pry velmi slusne. Je tu nekde pod PetrLBC.

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
http://www.youtube.com/watch?v=VPQHW13F ... re=related
třeba tohle, je to vůbec reálný, nebo je o nějaká blbina

- extremehany
- Věčnej rejpal
No možné to asi je, ale já bych to nechtěl...Tango píše:http://www.youtube.com/watch?v=VPQHW13F ... re=related
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
jo tak to jo, ale je to zajímavý, že tam funguje pc a tak vše. Je pravda, že jsem to několikrát probíral, když jsem to řešili, jestli do navi v Subaru jde domontovat kamera, nebo nějaká jiná howadina a nepřišli jsme tna to. Tohle vypadá zajímavě. To pc mně nějak nezajímá, ale to DVD pro naši malou je dost zajímavý. Aspoň bych to nemusel řešit jinak.