Kde je ABS? + dotaz na výstražný trojúhelník
- rebelka.pet
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jojo
) Vyzkouším. Nejezdím ale denně - bydlím ve městě a od přepravy po městě mám hromadnou dopravu a nohy. Autem je to nahouby. Až se o víkendu dostanu za město tak to otestuju. Otestovat to kdekoliv v okolí baráku je nemožné, protože bych otestoval i auta jedoucí za mnou. 
Naposledy upravil(a) stastny_h dne stř 28.03.2007, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Taky mi nesvitil vystrazny trojuhelnik, zarovicku v tlacitku jsem nasel prepalenou, ale v bezne mototechne nebyla podobna k sehnani. Sehnal jste ji nekdo nebo nevite, jaka je specifikace te zarovky (rozmery 4x10mm celosklo s dratky, mozna k tomu patri i ta plastova patice, ale slo to v pohode vyndat)?stastny_h píše:Tak v tom trojúhelníku jsem opravdu nakonec žárovičku našel. Je přepálená, tak snad bude k sehnání.. alespoň tedy dříve, než původní ztratím.
To ABS mně teda docela čílí. Ještě ho prověřím, ale asi tam opravdu není.
E12
Zdar, chlapy... taky mám dotaz k výstražnýmu trojůhelníku... Nesvítí mi, takže jsem rozebral středový panel a dostal se k tomu tlačítku. Tlačítka jsou vlastně dvě jsou spojené je tam trojůhelník a zapínání ohřevu zadního skla + zrcátek. Ale už jsem se nedokázal dostat k žárovičce. Koukal jsem sem: http://www.toyodiy.com/parts/g_E_200612 ... DYW_3.html
ale nemohu nic najít... Klidně koupím celý to tlačítko nový je mi to jedno.
Díky za každou radu
PS: Snad to v E12 r.v. 2006 1,4 diesel svítí ten trojůhelník?
Díky za každou radu
Toyota Corolla E12 1,4 D automat
E12
Zdar, chlapy... taky mám dotaz k výstražnýmu trojůhelníku... Nesvítí mi, takže jsem rozebral středový panel a dostal se k tomu tlačítku. Tlačítka jsou vlastně dvě jsou spojené je tam trojůhelník a zapínání ohřevu zadního skla + zrcátek. Ale už jsem se nedokázal dostat k žárovičce. Koukal jsem sem: http://www.toyodiy.com/parts/g_E_200612 ... DYW_3.html
Díky za každou radu
Díky za každou radu
Toyota Corolla E12 1,4 D automat
Re: E12
To se prohneš. Samostatné tlačítko stojí běžně přes osmnáct stovekMaverik píše: ...klidně koupím celý to tlačítko nový je mi to jedno...