Máš recht s tou žloutenkou

Tady je nějaká ta na ochranu, asi lepší s trochou informací.
Nechápu, proč jsi tedy kladl dotaz, když sis rovnou i odpověděl a stihl jsi to i zdůvodnit.... hezké Vánoce !micron píše:rampa> na ty okruhový se to podle mě lepí ne z důvodu, že by tam bylo sklo, nebo plast na silnici... ale z toho, že když jezděj mega dlouho v noci, aby nebyli piloti unavený, protože prostě na mokrý trati a i nemokrý je to žlutý světlo na silnici míň unavující než bílý.
Na tu ochranu nechci nic extra... terrano neni showcarto je auto do nepohody... a pro pejska... stačí malej kousek jen na kus kapoty do předu, žádnej značkovej a už vůbec instalaci od supr firmy... si to nalepim sám, lepit umim, nebudu sponzorovat někoho kdo má na stránce bentley continental, opovrhuju tímto vozem a zamindrákovanýma majitelema těhle hnusných aut.
jednoho sem poznal osobně a stačilo...
retarded žid jak poleno
(no on zase opovrhoval mnou že
) fuck ya
prostě je tu normální firma co má podělanou průhlednou samolepící folii a přijde mi domu poštou z aukra, nebo z kšeftu kde na mě nevybafne prasoidní zetlelej bentley?zase ale aby to nebyl igelitovej pytlík
já si to nastřihám a nalepim, chci asi moc
"moc málo"
já vim
Jenže je problém ten že když byla fakt fustá mlha a jel jsem krokem tak ani tehdy nebylo poznatJimmi píše:Mlhovky svítící do dálky ti nepomůžou. Jsou určeny pouze pro pomalou jízdu v husté mlze, takže mají svítit blíž.
Za jiných podmínek, jak jinak, se mlhovky opravdu používat nemají.
Mě to teda zaskočilo když byla opravdu hnusná hustá mlha já je zapl a totálně ale opravdu totálně bez efektuRampa89 píše:wmousew> Jo, otec sice má předfaceliftovou E12, ale taky jsou tam spíš pro parádu, než pro nějaký efekt. To stejné E11. Proto jsem šel touto cestou.