piskanie na volnobeh
piskanie na volnobeh
Nevie niekto poradit co sposobuje piskanie od motora na volnobeznych otackach po nastartovani? Zvuk je pravidelny, prerusovany ako ked niekto tlaci stary furik. Po par min. jazdy to prestane + pri stlaceni plynu to nepocut.
Toyota Avensis T27 2.0 D4D combi
Muze to byt remen alternatoru,
Mozne priciny.
1. muze byt povolen
2. odchazi baterka
3. nekdo ti namontoval do auta neco co ma odber a vybiji ti to baterku
4. lozisko
Mozne priciny.
1. muze byt povolen
2. odchazi baterka
3. nekdo ti namontoval do auta neco co ma odber a vybiji ti to baterku
4. lozisko
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
-
- Věčnej rejpal
Ono se rekne, val s tim do servisu. Taky jsem si rikal, ze budu jezdit s kazdou hovadinou, dokud je to v zaruce. Ale komu by se chtelo resit odvoz ze servisu (vetsinou to na pockani neudaleji), s cim jezdit, dokud auto bude v servisu a jeste si vzit na to dovolenou.Roman Jašek píše:Jak píše matus69, máš to v záruce, ne ? Nic nevymýšlej a val s tím do servisu...
RAV4 HSD FWD
Neviem ,ako dlho si majiteľom T 27, ale môžem ťa ubezpečiť , že po dvoch rokoch ,ako je to v mojom prípade si na to zvykneš. Ani jedna z vyššie spomínaných alternatív to podľa mňa nie je, pretože frekvencia pišťania sa nemení v závislosti na obrátkach ,ani vypnutím a zapnutím klímy. Po miernom zahriati motora to prejde.Zvuk vychádza niekde medzi motorom a prepážkou oddeľujúcou motorový priestor od kabíny na pravej strane vozidla. Bavil som sa o tom aj v servise, ale pochopiteľne cestou tam to prestalo, takže nebolo čo riešiť. Aj som uvažoval nechať auto parkovať cez noc pred servisom a ráno to skúsiť, ale akosi som sa zatiaľ nerozhýbal. Nakoniec mám ešte rok záruky, predlohový hriadeľ prevodovky jemne hrkoce, synchróny začínajú nestíhať, tak počkáme čo sa ešte pokazí a potom...
-
- Věčnej rejpal
Máš borče nějakou referenci kde je to lepší 

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
treba u Mercedesu bych predpokladal ze to bude lepsi, ale obecne ty novy plechovky uz za nic nestojej....
kazdopadne bych problem resil telefonickym objednanim, predanim auta v pozdnich hodinach aby sis nemusel brat volno a to same predani....
kazdopadne bych problem resil telefonickym objednanim, predanim auta v pozdnich hodinach aby sis nemusel brat volno a to same predani....
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
-
- Věčnej rejpal
Za ty prachy, za který jsem koupil Toyotu bych mohl mít funglovku Daciu Duster, nějakýho Chryslera, Kiu....nějaká záruka pět let a bez starostí....Ale co se týče vzhledu a výbavy T25 jasně vede.....Naštěstí mám benál a vyhnul se případným komplikacím naftových motorů....m5t píše:Máš borče nějakou referenci kde je to lepší
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006