Pro MP3 mám vyhrazený flashdisk. Musí na něm být předepsaná adresářová struktura CD01 až CD12 a v každé takové složce jsou už přímo MP3. Pokud by na flashdisku byly jiné soubory než MP3 pak to nefunguje na 100%. Proto doporučuji koupit 8GB flashdisk a ten používat pouze na toto. Osobně mi flashdisk na místě kde je instalován nijak nezavazí. USB konektor by šlo vyvést i jinam (například vedle autozapalovače - upřímně těch míst v Yarisku moc není...), ale takhle mi to příjde praktické. Pokud člověk používá při uklízení auta vysavač, tak není problém z konektoru vysát prach a jiný binec. Nepozoruji, že by byl v konektoru nějaký binec. Používám to cca půl roku.Jirka - Zlín píše:Vypadá to velice pěkně. Umí to přehrávat z MP3 přehravače připojeném přes USB kabel nebo pouze MP3 v základním adresáři (ROOT) flash disku? Sleduji taky diskusi o připojení iPodu. Ovládání MP3 přes rádio je pěkná vychytávka ale nepřijde mi až tak důležité. Hlavně to dostat do radia.
Nemáš strach že si tu flešku urazíš nebo že ti do konektoru napadá smetí? To umístění mi přijde nepraktické.
USB konektor v Yariskovi
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Poloha USB konektoru...
No nevím nevím, jak píšeš, že není moc míst kam dát USB konektor, tak mě napadají všechny ty různé kapsičky a otvory na palubce Yarise. Jak jsem ale napsal, je to jednoduché pořídit, nainstalovat i rozchodit. cena v ČR je cca 2200Kč za redukci a pak 1500 za flashdisk. Jinak na ebayi je to klidně za 50 USD a pod. 
Back in Czech.
Re: Poloha USB konektoru...
U nás jsem nejlevnější redukci našel za 2700.aczasa píše:No nevím nevím, jak píšeš, že není moc míst kam dát USB konektor, tak mě napadají všechny ty různé kapsičky a otvory na palubce Yarise. Jak jsem ale napsal, je to jednoduché pořídit, nainstalovat i rozchodit. cena v ČR je cca 2200Kč za redukci a pak 1500 za flashdisk. Jinak na ebayi je to klidně za 50 USD a pod.
Jasně...
Pokud je člověk nemehlo, tak radši ať nedělá nic. A nejlevnější je určitě pod 2400. Teď někde jsem to hledal a chci to dát ženě do Yarise.... Rozhodně jednout vrtnout mi nepřijde moc velká újma plastům.
Trocha silikonu a možná montážní pěna a je to v cajku, jako originál. 
Back in Czech.
Caute nevie mi niekto poradit kde by som zohnal cisto ten toyotacky konektor ktory sa zapoji dozadu radia ako CD menic? mam ten Xcarlink uz dlho a mam poskodene kabliky pri tej koncovke lebo mi vypadava pravy kanal ked prejdem po nerovnostiach,a ked pohybem drotikami tak to reaguje...chcem to odstrihnut ale nemam novy konektor., Neviem totiz vybrat originalne kabliky z konektora bez jeho poskodenia....denso píše:Do rádia se píchne malá krabička a z té se vyvede USB kabel zakončený Toyoťáckým konektorem, tak aby šel zasunout do panelu u řuční brzdy.Milfor píše:Připojuji se k žádostem o montáž. Jen by mě zajímalo, čím se přehrávají mp3, na tom kabelu je nějaký dekodér?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Zajdi přímo k dealerovi Toyota (schopný dealer) a ten ti dovede konektor objednat. Jinak můžeš zkusit i zde:
http://www.toyodiy.com/parts/
http://www.toyodiy.com/parts/