Jaká vybrat kola?
Jaká vybrat kola?
Můžete mi někdo prosím poradit, jestli pneumatiky Continental Conti Cross Contact UHP 235/60R16 100H budou dostatečně bezpečné? Co obouváte? Litá kola nehodlám měnit, takže průměr zachovám. Jen jsem se chtěl zeptat na vaše zkušenosti a komentáře. Prosím pište, díky moc.
ahoj lidi, mám toyotu Rav 4 r.v. 2004 v naftě. Reaguji na diskusi o pneumatikách. Mám obuty Michelinky 235/60 16 a přijde mi, že to auto
je s nima dost tvrdý na nerovnostech, nebo v ostřejších zatáčkách na křivé silnici docela odskakuje (v rychlosti) a i někdy mlátí do volantu. Jak jsou na tom Vaše RAVky? Je to stejné. Měl sem vloni jednu z roku 2001 na 215/70 16 a myslím, že mi to tak nedělalo. Jezdilo to přes nerovnosti jedna báseň, jako v peřince.
je s nima dost tvrdý na nerovnostech, nebo v ostřejších zatáčkách na křivé silnici docela odskakuje (v rychlosti) a i někdy mlátí do volantu. Jak jsou na tom Vaše RAVky? Je to stejné. Měl sem vloni jednu z roku 2001 na 215/70 16 a myslím, že mi to tak nedělalo. Jezdilo to přes nerovnosti jedna báseň, jako v peřince.