Dotaznik
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
v pohode, nikoho nenutim a je to skutecne anonymni
cilene jsem dotaznik umistil na toyota klubu a na offmoto klubu protoze predpokladam ze se tady i tam vyskytuji naprosto bezni PC uzivatele a rekl bych minimum vylozene expertu takze vzorek dotazovanych je pro me zajimavejsi

EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
lidickove diky moc za pomoc
vysledek je takovy ze drtiva vetsina (cca 80%) dotazovanych evidentne nema problem se stahovanim audiovizualnich del z internetu
a co se tyce softwaru tak jsou preferovany freeware licence spolu s legálními licencemi, v globálu největším problemem autorských děl byla cena za kterou jsou distribuovana 
jeste jednou diky moc vsem

jeste jednou diky moc vsem

Ja si myslim, ze tohle je jen vymluva. Dneska uz hudebni CD taky nestoji, co stavala a DVD se daji koupit za 40 korun (je pravda, ze kvalita je horsi a neni za ty prachy vsechno). Podle meho i kdyby to stalo 5 kc, tak si lidi radsi stahnou. Proc se nekam trmacet nebo objednavat na netu film, pak ho vyzvedavat na poste kdyz si ho muzu za pul hodiny stahnout. A dalsi vec je ta, ze to nezabira misto v policce jako disky.KarlosCZ píše:v globálu největším problemem autorských děl byla cena za kterou jsou distribuovana
Ja teda taky stahuju a jdu ti to vyplnit.
EDIT: Tak nejdu, uz jsi to smazal
RAV4 HSD FWD
jj, uz sem nasbiral sympaticky pocet odpovedi 
ja bych to na vymluvu nesvadel, na tech posetkovejch DVD v trafikach bylo nejlip videt ze to muze fungovat i jinak,beznej clovek zrejme nema problem koupit si za par kacek svuj oblibenej film na placce ale davat za dyvko nekolik stovek, to uz spoustu lidi odradi, stejne tak s hudbou, kor kdyz treba audiosystemy v aute se delaj na mp3, proc pak platit tezk penize za origo cedecko kdyz mas pohodlnejsi stahnout z netu treba celou diskografi oblibeny skupiny a hodit to na flashku
ja osobne si pravidelne doplnuju kolekci pocitacovejch her co sem kdysi jako mladsi hraval, driv by me ani nenapadlo koupit originalku za nekolik stovaku, ale dneska na aukru za par supu neni problem, jen pro dobrej pocit ze to mam

ja bych to na vymluvu nesvadel, na tech posetkovejch DVD v trafikach bylo nejlip videt ze to muze fungovat i jinak,beznej clovek zrejme nema problem koupit si za par kacek svuj oblibenej film na placce ale davat za dyvko nekolik stovek, to uz spoustu lidi odradi, stejne tak s hudbou, kor kdyz treba audiosystemy v aute se delaj na mp3, proc pak platit tezk penize za origo cedecko kdyz mas pohodlnejsi stahnout z netu treba celou diskografi oblibeny skupiny a hodit to na flashku
ja osobne si pravidelne doplnuju kolekci pocitacovejch her co sem kdysi jako mladsi hraval, driv by me ani nenapadlo koupit originalku za nekolik stovaku, ale dneska na aukru za par supu neni problem, jen pro dobrej pocit ze to mam