T27 "poklepávání" u dveří řidiče
-
- Věčnej rejpal
Jestli je to kroucenim karoserie, tak potes koste, protoze mi to treba dela i kdyz z kopcem couvam do garaze na neutral, takze krokem, a prudce zabrzdim. K autu jsem se nedostal, ale az zitra prijedu domu, tak budu pokracovat ve vedeckem badani.
Kazdopadne jsem myslel, ze jsem objevil Ameriku, ale koukam, ze vsichni uz o tom vedi 

RAV4 HSD FWD
-
- Věčnej rejpal
Mě to taky hrozně sere. V současné době mě narušuje ticho ve voze i ložisko, ale to vyřeším již brzy.
Problém s tím divným zvukem od gumy, ať už od okna nebo od dveří, se bude blbě řešit. Nové gumy jsou drahé jak prase (kolem 2.500,-). Na vrakecu se sice dá sehnat za pár stovek, ale problém je s lepením. To stejně musí udělat servis.
Problém s tím divným zvukem od gumy, ať už od okna nebo od dveří, se bude blbě řešit. Nové gumy jsou drahé jak prase (kolem 2.500,-). Na vrakecu se sice dá sehnat za pár stovek, ale problém je s lepením. To stejně musí udělat servis.
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Ahoj, já mám T27 najeto 1000km a objevil jsem to taky, drobné poklepávání ze strany řidiče, někde ve dveřích, nebo v přístrojovce, to samé na druhé straně u spolujezdce. Jakmile se ale v autě zvedne teplota, někam k 23°C na delší dobu, tak to ustane. Tzn. že když je teplo, tak je ticho. V Toyotě mi říkali, že už tam byl někdo další s tímto problémem, ale ještě nehledali. Zkusím počkat co najdou u toho druhého a pak zajet na opravu na jistotukadel píše:Zkousel jsem to stazeni okna a nejak to nepomaha, takze u me asi fakt ta guma mezi dverma a karoserii. Ja jsem nikdy s pi*ovinama do servisu nejezdil, ale asi budu muset udelat vyjimku, protoze mam najeto 6000 km a porad je to horsi a horsi.

JInak volume doprava funguje na 100%

Ty pásy resp. klepajici jazyček o sloupek je pěkný vopruz. Pokaždé když někoho vezu musím to přetočit. Je tam málo místa a samo se to nesrovná.m5t píše:Ptal jsem se protože jednou kdysi dávno mě vyděsilo poklepávání na nerovnostech ze strany spolujezdce,už jsem si říkal nové auto a už něco klepe ve dveříchpo zastavení a zkoumání příčiny jsem objevil přetočený bezpečnostní pás a jazýček klepal do plastu sloupku,prostě taková blbost a jak dovede vyděsit
A pozor ještě jeden zdroj "klepání"! Zadní plastový kryt hlavové opěrky spolujezdce. Co ten se naklepal než jsem ho odhalil.
Avensis T27, 2.2AT
Mas pravdu, ty kryty operek hlavy jsou docela dost forovy, mne to neklepe, ale kdyz za to vezmu, tak to vrze slusne.elline píše:Ty pásy resp. klepajici jazyček o sloupek je pěkný vopruz. Pokaždé když někoho vezu musím to přetočit. Je tam málo místa a samo se to nesrovná.
A pozor ještě jeden zdroj "klepání"! Zadní plastový kryt hlavové opěrky spolujezdce. Co ten se naklepal než jsem ho odhalil.
Jinak ty jazycky mi neklepaji, ale pekne mi poskrabaly plast. Celkove ten tvrdej plast, kterej je na dverich, spodni cast palubovky je dost nachylnej na skrabani. Syn (3 roky) mi prejel po madlu dveri nehtama a uz tam jsou skrabance, ktery nejdou dolu. Nevim, jestli se ty plasty, co mam ja davaji do vsech vybav, ale u me to vypada stejne jako mekky povrch pristrojovky, jen je to tvrdy a jsou na tom takovy vystouply vlasenky.
RAV4 HSD FWD
Louwman v UL, ale nevím jestli už to našli. Jen mi říkal prodejce, že už si na to někdo stěžoval (taky T27 facelift)kadel píše:Mne to dela i kdyz se auto ohreje, ale budu to asi resit na garancce, coz je za 6000 km.
DavidT.: Muzu se zeptat, jaky to byl servis? Kdyby to bylo pobliz, jel bych asi tam, kde o tom problemu vi. Diky
Hledam na anglickym foru neco kolem toho klepani a narazil jsem na tohle, par lidi reklamovalo prasklinu pod omezovacem otevrenych dveri, tak se na to mrknete. Jinak jim to taky klepe a mne to neprestalo ani kdyz bylo dneska vedro, mirnejsi to je, ale slysim to porad. Jeste 3000 km do garancky a pak napisu, co mi na to rekli.

Uploaded with ImageShack.us[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
RAV4 HSD FWD
Tak to vypada, ze na chvili mam od pazvuku pokoj. Konecne mam v aute ticho. Dneska jsem byl na Zlicine u Louwmana a dvere udajne pritahli (licujou porad stejne), trochu mi vrzala sedacka. Nevim, co s ni udelali, ale uz taky nevrze.
Je pravda, ze jsem ze servisu najel jen nejakych 50 km, tak snad to neni jen docasny stav a vydrzi to.
Je pravda, ze jsem ze servisu najel jen nejakych 50 km, tak snad to neni jen docasny stav a vydrzi to.
RAV4 HSD FWD
Re: T27 "poklepávání" u dveří řidiče
Tak jak jste na tom? Klepete vesele dal? Ja jo a uz to zacalo i na dverich spolujezdce. Jak se da stelovat doraz dveri, jde to vubec? Myslel jsem, ze se to da udelat posunutim zamku vic ke stredu auta, ale zamek nevypada, ze by sel posouvat, nemam torxe, tak jsem se na to nemoh podivat lip. Asi se na to vrhnu sam a zkusim dvere co nejvic pritahnout ke kastli, jestli to prestane.
RAV4 HSD FWD
Muzete se mrknout na T27, jestli vam po cele delce B sloupku doleha tesneni na dvere? V rovine okna mam mezi dverma a gumou mezeru. Diky
RAV4 HSD FWD
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Pozrel som to a nic som nenasiel. Teda neviem ci som pozeral spravne. Tesniaca guma ide po celej dlzke B stlpika.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels