"horke zbozi"
- CommonUser
- Věčnej rejpal

Tak toto je na posratie. Ruky odtinat, do riti aj s humanitou. Toto je chory system. Keby ho aj chytili, tak pojde telku do basy pozerat.
Len to by nemohli hore tiez "taki" sediet. Treba pochopit, ze toto je len dosledok toho celeho.
Aj cela poistka ti nepomoze, teraz co, na com bude jazdit ? Kedy pridu prachy ? Kedy pride dalsie auto ? Kebyze ja chytim takuto svinu, tak idem asi sediet.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
ty brďo, tak to je hrůza
. Navíc v rakousku, to sem vždycky považoval za nejklidnější místo v evropě. Ale svině jsou všude. Do hajzlu s humanitou v EU, zavřít hranice a začít takové kurvy střílet.
Sakra, koupil sem Avika i z důvodu, že se nekrade, to je v řiti. Jak to zabezpečit? Těžko. řetězem ke sloupu, cvičenou kobru dovnitř.
Pojistka to asi nevyřeší, nevím jak v A, ale tady po roce bych tipoval, že člověk dostane tak 2/3 původní hodnoty. U nového auta cena klesá před očima.
Hodně štěstí, ať ti to aspoň dobře dopadne s pojišťovnou.

Sakra, koupil sem Avika i z důvodu, že se nekrade, to je v řiti. Jak to zabezpečit? Těžko. řetězem ke sloupu, cvičenou kobru dovnitř.
Pojistka to asi nevyřeší, nevím jak v A, ale tady po roce bych tipoval, že člověk dostane tak 2/3 původní hodnoty. U nového auta cena klesá před očima.
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
Pri vhodne pojistce (a nemusi to byt jen EuroGAP) si jdes koupit presne ten samy vuz do autosalonu (pravda, musis si na nej zpravidla pockat, pokud neberes skladovku) a cenu ci jeji pohyb vubec neresis... problem je jen ta doba cekani na smontovani a dopravu noveho kusu... (min 1.5 mesice)dave456 píše:U nového auta cena klesá před očima.
To je take duvod proc mi prodejce pri dotazu jak to zabezpecit (Toyota protezuje DefendLock) na rovinu rekl, ze kdyby bylo po nem, nedal by tam vubec nic, ale pro klid me duse chape, ze tam chci aspon nejakou mechaniku... - coz zase narusuje pohodli, ale to jsem byl ochoten obetovat.
PS: DefendLock tam neni, takovy blazen nejsem...

Toyota Avensis T27 2.0 VVT-i kombi, 112 kW, r.v. 2011
Toyota Yaris HSD Style, r.v. 2013
Toyota Yaris HSD Style, r.v. 2013
- CommonUser
- Věčnej rejpal
A jak to nakonec dopadlo
našli,nenašli, pojišťovna zaplatila ?

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
ukradena toyota
Auto se nenaslo, pojistovna na to mela mesic - podotykam - rakouska pojistovna, presne po mesici mi odpocitali amortizaci, a poslali presne 90% z kupni ceny vozu.
No a ted si jdu zase pro T 27, tak premyslim jak to zabezpecit, krome pojistky s GAPem,tu uz budu mit......
Co rikate na origo alarm??
No a ted si jdu zase pro T 27, tak premyslim jak to zabezpecit, krome pojistky s GAPem,tu uz budu mit......
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
- extremehany
- Věčnej rejpal
Re: ukradena toyota
tak já bych tam adl GPS vyhledávání. Jinak origo alarm no nevím, na to budou nachystánibobanakis píše:Auto se nenaslo, pojistovna na to mela mesic - podotykam - rakouska pojistovna, presne po mesici mi odpocitali amortizaci, a poslali presne 90% z kupni ceny vozu.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018