Zdárek hoši,kamarád si pořídil Celicu 5g a občas se mu stane že při podřazení z jakéhokoliv stupně nebo z 1. na 2. blbě leze rychlost....nevíte čím by to mohlo být? U jiného stupně to nedělá jen u dvojky... díky
Já jsem tohle zažil u hiundai acent jo omlouvám se bohu že jsem touhle věcí někdy jel a somozřejmě neporovnávám věc s nápisem hyundai s Toyotou a budu se do konce života proklínat že jsem se podíval na hyundae ale k věci. Bylo to v autoškole horší auto jsem neviděl výpadky posilovačů neustále hlášení vážený řidiči jsi absolutní debil že sis koupil tuhlectu věc hahaha, v servisu řekli pane co nám to sem vezete my jsme autoservis, a problém s řazením vysvětlili uvolněným táhlem od řadící páky tedy že se nedostavovala potřebná poloha pro 2 stupeň nevím co natom zpravili při další jízdě se problém v menšim měřítku vracel.
vetsinou spatny synchrony, u hodne celic celkem tradicni problem po tech letech, nekdy to jde hure nekdy ne, leda zkusit vymenit olej, a potom se naucit radit s meziplynem
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Kurde sem tam me neco takoveho naznacuje 3 rychlost. HLavne kdyz potebuju rychle preradit z 2 na 3 tak se jakoby ne a ne trefit. Az to bude nesnesitelny tak to kuchnu.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Díky za info..ono to neni nic hrozného projel sem se s stím sám...občas to jde občas to jde špatně ale nic extra "tak se jakoby ne a ne trefit" souhlas...pokud by to byly synchrony na kolik vyjde výměna? Ptal jsem se známého co dělá jen japonce a zminoval se právě že bude nejspíš poohlé táhlo nebo co...tak uvidíme omrknu to Jsem ted v práci a nemám moc čas brouzdat...díky chlapi
Také bych to tipnul na synchrony, měl jsem něco podobného u sebe a naštěstí mi pomohla výměna oleje... převodové stupně jsou krásně tam, kam mají a je i po otřesných zvucích při řazení ve vysokých otáčkách...