Jimmi píše:Rampa89 píše: ... o setrvacnosti samotneho auta jsem nepsal, ale o setrvacnosti toho kola...
Já jenom srovnával setrvačnou hmotnost auta se setrvačným momentem kola, Rampo.
A já ti znovu píši, že jinak řečeno, postrádám smysl srovnávat setrvačnost auta s momentem setrvačností těch disků, jak jistě víš, moment přivedený na náboj kola pochází odjinud <- debata o lenosti a spotřebě. V podstatě větší a těžší disky zvyšují setrvačnost celku, ale opět jsme tam, kde jsme byli.
A ona ta pneumatika asi není lehčí než slitina, ze které je zhotoven ráfek. Proto si myslím, že se to zhruba vyruší.
Tak si dej tu práci a najdi si, o kolik se zhruba liší hmotnosti nějakých gum, při stejné šířce, ale aby byl zachovaný celkový obvod. Já si tu práci už dal. A ano, rozdíl v hmotnosti tu je, jak moc velký je zase debata o šířce, porovnávaných profilech atd., jako disky, které taktéž mohou být lehčí, ale nezapomeň, že vzdálenost od osy je narozdíl od hmotnosti kvadrát. Ten moment setrvačnosti se mění i u těch gum, teď nepolemizuji o hmotnosti, ale o vzdálenosti od osy.
Na počátku jsem reagoval na "pověry", netvrdím, že se člověk nemůže dostat k lepšímu, ale tvrdit už z principu, že je to blbost, no dle gusta. Howgh