Zatracení zloději...
Zatracení zloději...
Tohle píšu, jen abych si ulevil.
Je to sotva měsíc, co jsem si pořídil nového Avensise T27 FL 2012 a už se někdo hrabal v zámku. Zloděj v něm nechal zalomené nářadíčko a asi to tak nechám. Aspoň se v něm už nikdo další nebude rýpat.
Vždycky jsem slýchal a četl, že Toyoty se nekradou, ale asi ty zloděje přitahuju nebo co. Prvního Avensise mi ukradli po 5 týdnech, v druhém mi zničili zámek a teď to zkusili i s třetím. Snad mi už dají pokoj, ach jo...
Je to sotva měsíc, co jsem si pořídil nového Avensise T27 FL 2012 a už se někdo hrabal v zámku. Zloděj v něm nechal zalomené nářadíčko a asi to tak nechám. Aspoň se v něm už nikdo další nebude rýpat.
Vždycky jsem slýchal a četl, že Toyoty se nekradou, ale asi ty zloděje přitahuju nebo co. Prvního Avensise mi ukradli po 5 týdnech, v druhém mi zničili zámek a teď to zkusili i s třetím. Snad mi už dají pokoj, ach jo...
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
no jo, pokud parkuješ u petržalky, tak se není co divit...fleggy píše:Tohle se mi děje na různých místech Bratislavy, kam jezdím na projekty. Popsané problémy se odehrály během posledních 5 let. Při parkování doma takové problémy naštěstí nemám (rodinný dům na vesnici).
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Na Blavu taky nerad vzpomínám ... za parkování přes poledne na parkovišti poblíž ZOO jsem "zaplatil" zničeným zámkem, navigací, pár desítkami korun do parkovacího automatu a ztrátou iluzí o tom, že Toyota je pro zloděje nezajímavé auto 

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
na našem avíkovi ( T22, 1,6vvti sedan ) už ani zámky nemeím, od určité doby je rpavidelne rozlomeny zámek kufru max do 5ti týdn po výměně. Zatím jsem si toho vsimli vždy po delším ( 3-4hodiny ) parkování u olympie v plzni ( jak kryté tak otevřené parkoviste ), polici jsem upozornili a bylo nám jen řečeno že je to v tech mísetch dlouhodobý problém a že "se s tím snaží neco delat"
KUfr jsem enchal zamčeným stejne ho nepoužíváme ( zablokovaný zámek zevnitř ) a odpojil jsem i zámky ve dveřích ( otevíráme aftermarket dálkáčem ) a dál to neřeším..
KUfr jsem enchal zamčeným stejne ho nepoužíváme ( zablokovaný zámek zevnitř ) a odpojil jsem i zámky ve dveřích ( otevíráme aftermarket dálkáčem ) a dál to neřeším..
v blave mam podobnu skusenost... . este v min.storoci... este som mal Fiata 850 rok 68. Mal som v nemocnici v dost vaznom stave svokru a tak sme tam doslova pred nemocnicou v aute aj spali so zenou asi 2-3dni. Potom nas znamy zavolal aby sme sa isli vyspat ako ludia k nemu do Dubravky. 1 noc a auto kompletne vybrakovane. Rano bolo na policii asi 6 podobnych nestastnikov a policajti len konstatovali ze "noc fetakov". Brali vsetko co sa dalo vymenit za prachy na drogy....A z tych 6 postihnutych vsetci mali mimoblavacke SPZ.
ked som mal S105 tu som vobec nezamykal, nemalo to zmysel.
ked som mal S105 tu som vobec nezamykal, nemalo to zmysel.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK