neva, koupim po svy linii
tak pak dejte vedet, jak to chodi, pripadne tip na vychytavky
OK. Dej vědět, kdy a kde budeš. Bydlím na Vsetínské, což je kousek od dálnice. Teoreticky bys měl vyzvednout 3 páry (pro sebe, Miop a Viliammmmmm - už jsem jim psal, ať se s tebou domluví, že bys to za ně zaplatil a pak jim poslal).Maghreb píše:No ja mam sancu tento piatok sa zastavit v Brne, takze skocim a vyplatim to. Vsetci, ktori to chcu, aby som vzal nech mi napisu SZ a ja to uz doriesim. Pre Bratislavcanov, nie je problem sa stretnut v BA a rovno dat.
Kdy jedeš já jedu 17. března na 7 dní do Bormiareitmeier píše:OK. Dej vědět, kdy a kde budeš. Bydlím na Vsetínské, což je kousek od dálnice. Teoreticky bys měl vyzvednout 3 páry (pro sebe, Miop a Viliammmmmm - už jsem jim psal, ať se s tebou domluví, že bys to za ně zaplatil a pak jim poslal).Maghreb píše:No ja mam sancu tento piatok sa zastavit v Brne, takze skocim a vyplatim to. Vsetci, ktori to chcu, aby som vzal nech mi napisu SZ a ja to uz doriesim. Pre Bratislavcanov, nie je problem sa stretnut v BA a rovno dat.
Vezmu klidně i EUR, jelikož jedu lyžovat do Itálie, tak se to hodíZa 3 páry je to 34EUR (nebo teda 840,- Kč). Záleží na tobě, ale EURa kdyžtak přesně...
Maghreb píše:No ja mam sancu tento piatok sa zastavit v Brne, takze skocim a vyplatim to. Vsetci, ktori to chcu, aby som vzal nech mi napisu SZ a ja to uz doriesim. Pre Bratislavcanov, nie je problem sa stretnut v BA a rovno dat.