svítí mi check VSC + další kontrolky. Kdyz auto nastartuji tak po ujetí par km se dostane do nouzoveho rezimu. Cetl sem tu ze to muze byt filtr pevnych castic a ze je potreba auto prohnat po dalnici asi tak 100km/h při otackach cca. 3.500. Zkousel jste to tu nekdo? Kdyz je vozidlo v nouzovem rezimu tak se do takovych otacek ani nedostanu,ne?
Nouzový režim - vypálení DPF
Nouzový režim - vypálení DPF
Zdravím,
svítí mi check VSC + další kontrolky. Kdyz auto nastartuji tak po ujetí par km se dostane do nouzoveho rezimu. Cetl sem tu ze to muze byt filtr pevnych castic a ze je potreba auto prohnat po dalnici asi tak 100km/h při otackach cca. 3.500. Zkousel jste to tu nekdo? Kdyz je vozidlo v nouzovem rezimu tak se do takovych otacek ani nedostanu,ne?
A nebo to mam zkusit hned od zacatku dokud nouzovy rezim neni zaply?
Jeste nebylo. Chystam se zitra ale tentokrat do Toyoty protoze pred 2.mesici se mi to uz stalo tak sem byl v neznackovem servise a tam mi rekli ze podle diagnostyky je ucpany filtr pevnych castic a ze je tam spatne nejake cidlo co je propojene s filtrem. Rekli mi ze udelali regeneraci filtru a ze vymenily to udajne spatne cidlo. Vse fungovalo az do vcerejsiho vecera. Stalo me to 7.000,- ale asi me natahly protoze to udajne spatne cidlo stoji v Toyote 12.000,- a neoriginal se nedela. Uz sem z toho nestastnej tak snad zitra na diagnostice v Toyote mi nereknou nejakou velkou opravu v radech desitek tisic.
Keby si naozaj cital, co tu vsetko je popisane (ako si vraj cital 100kmh a 3500 ot/min) tak by si toho precital daleko viac, kedze ja som tento problem mal pred asi 3 tyzdnami a aj pisal som, co som skusal. Odporucam ti precitat si v avensis casti alebo corolla casti fora s nazvom kontrolky VSC, ABS a motora. Tam najdes napisane vsetko. Popripade pohladaj moje prispevky a dozvies sa viac.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
ok,diky.Jdu na to hned kouknout.Maghreb píše:Keby si naozaj cital, co tu vsetko je popisane (ako si vraj cital 100kmh a 3500 ot/min) tak by si toho precital daleko viac, kedze ja som tento problem mal pred asi 3 tyzdnami a aj pisal som, co som skusal. Odporucam ti precitat si v avensis casti alebo corolla casti fora s nazvom kontrolky VSC, ABS a motora. Tam najdes napisane vsetko. Popripade pohladaj moje prispevky a dozvies sa viac.