benzin nebo diesel
- jurajjuraj
- Navigátor
benzin nebo diesel
jak uz jsem psal v jinem tematu premyslim o koupi ravky nove nebo zhruba rok stare , zajimaji me vase zkusenosti s motory v toyotach
najezdim 10-15 tisic rocne, jestli mi to bude brat 9L nafty nebo 10 benzinu je mi celkem jedno
vyhody benzinu ( podle me ): nezamrza v zime ( ctyrkolka v ktere mi zamrzne nafta pri -15 je mi na prd ) , neni tam strasak dvouhmoteho setrvacniku?, neni tam problem jako u d-cat ze najednou zacne zrat jak tank, nema se tam krome lambdy a par cidel co pokazit( ? )
vyhody nafty: tam me snad laka jenom vykon 130kw a kroutici moment ( u nafty bych bral d-cat )
podelte se o vase zkusenosti a nazory
najezdim 10-15 tisic rocne, jestli mi to bude brat 9L nafty nebo 10 benzinu je mi celkem jedno
vyhody benzinu ( podle me ): nezamrza v zime ( ctyrkolka v ktere mi zamrzne nafta pri -15 je mi na prd ) , neni tam strasak dvouhmoteho setrvacniku?, neni tam problem jako u d-cat ze najednou zacne zrat jak tank, nema se tam krome lambdy a par cidel co pokazit( ? )
vyhody nafty: tam me snad laka jenom vykon 130kw a kroutici moment ( u nafty bych bral d-cat )
podelte se o vase zkusenosti a nazory
-
- Navigátor
- jurajjuraj
- Navigátor
nic takove sem nenasel a to sem to prohledal 2x, ale jsem vicemene rozhodnuty pro benzin, vozim vetsinou rodinu takze zadne specialni zrychleni nepotrebuji, naftu za lepsi cenu nemam, nechci resit problemy se zamrzanim v zime a cekat kdy vyhodim 40 tacu za opravu vstrikovani , takze na 99% to bude benzinGrga píše:Mrkni do tématu RAV4
Problémy nafta vs problémy benzín.
S nafťákem se tady problémy řeší, s benzínem v podstatě ne.
Rozhodoval bych se podle toho.
Mám benzín, sice vyšší spotřeba, ale ta spolehlivost!!!
Asi jsme se špatně pochopili.
Nemyslel jsem speciálně založené téma "problémy nafta vs benzín".
Myslel jsem v celém tématu "RAV4" jsou témata či vlákna, kde se řeší nafta určitě častěji, než benzín.
Jinak si to přesně řekl, na benzín dost možná nebudeš muset sáhnout. S dnešní kvalitou nafty je to ruská ruleta.
Já nafťáka měl a už mi nesmí přes práh. Atmosférickej teda jo, ale ten už je pasé. Ty problémy mi za to fakt nestojí.
Tímto zdravím všechny naftomily
Nemyslel jsem speciálně založené téma "problémy nafta vs benzín".
Myslel jsem v celém tématu "RAV4" jsou témata či vlákna, kde se řeší nafta určitě častěji, než benzín.
Jinak si to přesně řekl, na benzín dost možná nebudeš muset sáhnout. S dnešní kvalitou nafty je to ruská ruleta.
Já nafťáka měl a už mi nesmí přes práh. Atmosférickej teda jo, ale ten už je pasé. Ty problémy mi za to fakt nestojí.
Tímto zdravím všechny naftomily
Renault - auta s rytmem života - furt něco...
- jurajjuraj
- Navigátor
Nedávno měl "můj" mechanik na "stole" novééé Hyundaééé...
Rozvodovej řetěz se před běžnou servisní výměnou vytahal tak, že rozvody přeskočily.
Když jsem ho viděl sundanej, tak se nedivím. Na mým horským kole mám řetěz mnohem bytelnější!
A třeba tesnění pod hlavu se na to vůbec nedělá. Už z výroby tam patlaj silikon. To je dop.dele nějakej pokrok?
Poučení jedinééé: Hyundaééé prostě neééé!
Rozvodovej řetěz se před běžnou servisní výměnou vytahal tak, že rozvody přeskočily.
Když jsem ho viděl sundanej, tak se nedivím. Na mým horským kole mám řetěz mnohem bytelnější!
A třeba tesnění pod hlavu se na to vůbec nedělá. Už z výroby tam patlaj silikon. To je dop.dele nějakej pokrok?
Poučení jedinééé: Hyundaééé prostě neééé!
Naposledy upravil(a) Grga dne ned 19.02.2012, 16:46, celkem upraveno 1 x.
Renault - auta s rytmem života - furt něco...